ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Βόλεϊ

Οι πρωταθλητές σήκωσαν ξανά το κύπελλο!

Πανταλέων, Ράπτης και Ρανγκέλ βρέθηκαν στα γραφεία του ΟΠΑΠ και μίλησαν για την κατάκτηση του τίτλου και τα σχέδια για το μέλλον.

Οι πρωταθλητές σήκωσαν ξανά το κύπελλο!

Η ομάδα βόλεϊ του Παναθηναϊκού επέστρεψε στην κορυφή μετά από 14 χρόνια. Λίγες μέρες μετά την κατάκτηση του τίτλου, τρεις πρωταγωνιστές των πρωταθλητών Ελλάδας επισκέφτηκαν τα γραφεία του ΟΠΑΠ.

Ο αρχηγός της ομάδας Σωτήρης Πανταλέων, ο MVP του πρωταθλήματος Αλέξανδρος Ράπτης και ένας από τους κορυφαίους παίκτες της σεζόν, ο Λούκας Ρανγκέλ μίλησαν για τη μεγάλη επιτυχία, έπαιξαν βόλεϊ και σήκωσαν ξανά το κύπελλο.

Ο Βραζιλιάνος Ρανγκέλ τραγούδησε τον ύμνο του Παναθηναϊκού, ο Πανταλέων αποκάλυψε τα σχέδιά του για τη νέα σεζόν και ο Ράπτης εξήγησε πόσο σημαντική είναι η στήριξη του ΟΠΑΠ, ο οποίος είναι χορηγός του Παναθηναϊκού Α.Ο.

Παναθηναϊκός: Κυριάρχησε και πήρε προβάδισμα πρόκρισης!
Παναθηναϊκός: Κυριάρχησε και πήρε προβάδισμα πρόκρισης! 1.102 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Δείτε το βίντεο στον ακόλουθο σύνδεσμο:

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...