ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Χατζηγιοβάνης: «Μας βοήθησε πολύ ο Δώνης»

Ο Τάσος Χατζηγιοβάνης μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Γιώργο Δώνη και το τιμ του.

Χατζηγιοβάνης: «Μας βοήθησε πολύ ο Δώνης»

Αναλυτικά όσα δήλωσε στη Nova:

Για τα δύο χρόνια συνεργασίας με τον Γιώργο Δώνη, που ολοκληρώνεται: «Ευχαρίστησα όλο το προπονητικό τιμ, γιατί δύο χρόνια τώρα, ο καθένας ξεχωριστά, έχει βοηθήσει εμένα και την ομάδα, να φτάσουμε σε αυτό το σημείο που βρισκόμαστε».

Για το αν δέθηκαν παραπάνω με τον Δώνη, κυρίως οι νεαροί Έλληνες ποδοσφαιριστές: «Είχαμε καλή σχέση και με τον προπονητή και με όλο το τιμ. Δε θέλω να την πω φιλική, αλλά ήμασταν πολύ καλά όλοι».

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.688 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για τον απολογισμό μιας περίεργης σεζόν: «Μια δύσκολη χρονιά έφτασε στο τέλος. Ήταν όμως και ταυτόχρονα μια γεμάτη χρονιά για μένα. Είχα πολλά παιχνίδια ως βασικός. Προσπάθησα να βοηθήσω την ομάδα όσο πιο πολύ μπορώ. Είμαι υγιής και κοιτάμε του χρόνου, η ομάδα να είναι πιο ψηλά».

Για το φινάλε της σεζόν και αν το περίμενε καλύτερο για τον Παναθηναϊκό«Τα δώσαμε όλα, τελείωσε με νίκη η χρόνια και είμαι ευχαριστημένος γι’ αυτό. Είχαμε πολλά χρόνια να βγούμε τέταρτοι, δε λέω ότι είναι κάτι, γιατί ο Παναθηναϊκός πρέπει να κάνει πρωταθλητισμό πάντα. Είχε όμως τρία χρόνια να τερματίσει στην τέταρτη θέση. Οπότε ανεβαίνει σιγά-σιγά».

Για το νέο προπονητή και αν υπάρχει περιέργεια: «Σίγουρα υπάρχει, για να δεις πως δουλεύει, πως παίζει. Πρέπει να διεκδικήσεις ξανά τη θέση σου. Δε θα είναι το ίδιο εύκολο του χρόνου. Με το που γυρίσουμε από την ξεκούραση μας, κοιτάμε να γνωρίσουμε τον νέο προπονητή και να κάνουμε τα πάντα για να είναι η ομάδα ψηλά».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.