ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Τζαβίδας: «Έκανα υπομονή και δικαιώθηκα»

Ο Σπύρος Τζαβίδας μίλησε για το ντεμπούτο του με τη φανέλα του Παναθηναϊκού.

Τζαβίδας: «Έκανα υπομονή και δικαιώθηκα»

Ο Σπύρος Τζαβίδας ο οποίος έκανε το ντεμπούτο του, στον αγώνα με τους Κρητικούς μετά το τέλος του σε δηλώσεις που έκανε στην κάμερα της Nova αναφέρθηκε στην ευκαιρία που του έδωσε ο Γιώργος Δώνης.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Ήταν όνειρο, πάντα ήταν όνειρο να παίξω στον Παναθηναϊκό. Δεν είχα άγχος, μπήκα μέσα με αυτοπεποίθηση, πιεστήκαμε στο τέλος αλλά ευτυχώς πήραμε το αποτέλεσμα».

Για το ότι άργησε να έρθει η ευκαιρία του:

«Δεν κάνω ποτέ αρνητικές σκέψεις, σκεφτόμουν πάντα ότι θα το κάνω. Εγινε φέτος και τους χρόνου να γινόταν πάλι ευτυχισμένος θα ήμουν».

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 31.646 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Τι κρατάει από την χρονιά;

«Θέλω να πω ένα ευχαριστώ στον προπονητή, ήταν πάντα δίπλα μου, δίπλα σ’ όλους τους παίκτες. Είτε έπαιζαν είτε όχι ήταν μ’ όλους πολύ καλούς. Ήταν περίεργη χρονιά και με την καραντίνα. Πήραμε καλή θέση, αν κι ο Παναθηναϊκός πάντα κυνηγάει την πρώτη θέση».

Αν υπάρχει ανυπομονησία για τη νέα σεζόν:

«Πρέπει να αποδείξεις πάλι, ποιος είσαι και ότι αξίζεις να παίξεις. Ανυπομονώ φυσικά».

Για το ότι μπορεί να παίζει με τον αδερφό του Μάριο:

«Το έχουμε σκεφτεί. Και του χρόνου αν είμαι στον Παναθηναϊκό μπορεί να κατεβαίνω να παίζω στην Κ19».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.