ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΘΕΜΑ

Ξενόπουλος: Στον Παναθηναϊκό από… κούνια και πλέον έτοιμος για όλα

Ο Βασίλης Ξενόπουλος έδειξε ότι είναι έτοιμος για το επόμενο βήμα.

Ξενόπουλος: Στον Παναθηναϊκό από... κούνια και πλέον έτοιμος για όλα

Ο Βασίλης Ξενόπουλος είναι το… όνομα που ακούγεται αρκετά την τελευταία εβδομάδα στην παναθηναϊκή επικαιρότητα. Ο λόγος φυσικά είναι οι εμφανίσεις του ίδιου με την πράσινη φανέλα. Τόσο στο ματς με τον Άρη όσο και στο ματς με τον ΟΦΗ ο νεαρός τερματοφύλακας ήταν εκπληκτικός.

Δεν είναι μόνο οι αποκρούσεις των δύο πέναλτι σε δύο παιχνίδια. Είναι η γενικότερη συμπεριφορά του στον αγωνιστικό χώρο που σε κάνει να πιστεύεις ότι έχει να προσφέρει.

Η ιστορία του Ξενόπουλου στον Παναθηναϊκό ξεκινάει πολλά χρόνια πριν. Συγκεκριμένα, ο 22χρονος βρίσκεται στις πράσινες ακαδημίες από το μακρινό 2007. Η γιαγιά του με τον αδερφό του τότε τον… έσπρωξαν στο να πάει να δοκιμαστεί στο τριφύλλι στο νεοσύστατο τότε τμήμα τζούνιορ.

Το ποδοσφαιρικό bullying Μπακασέτα-Ιωαννίδη στα playoffs και το… 76% συμμετοχής στα γκολ του Παναθηναϊκού!
Το ποδοσφαιρικό bullying Μπακασέτα-Ιωαννίδη στα playoffs και το… 76% συμμετοχής στα γκολ του Παναθηναϊκού! 842 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο Ξενόπουλος από πολύ μικρή ηλικία έπαιζε ποδόσφαιρο και η αγαπημένη του θέση φυσικά ήταν κάτω από τα γκολποστ. Πριν τον Παναθηναϊκό αγωνιζόταν στο ΑΟΚ Φαλήρου. Το 2007 ο πιτσιρικάς τότε Βασίλης επιλέχθηκε από τον Παναγιώτη Αγριόγαννη κυρίως αλλά και από τους υπόλοιπους προπονητές των ακαδημιών, μετά από μόλις τρεις προπονήσεις.

Από το 2016 μέχρι φέτος δεν είχε καταφέρει να πάρει κάνει καμία επίσημη συμμετοχή, παρά το γεγονός ότι συμμετείχε σε τόσες προετοιμασίες της ομάδας. Παρόλα αυτά δεν τα παράτησε, συνέχισε να δουλεύει και από ότι φαίνεται δικαιώνεται όσο περνάει ο καιρός. Όλοι στον Παναθηναϊκό μιλάνε για ένα παιδί που είναι… δουλευταράς και που έχει μάθει να έχει το κεφάλι κάτω.

Αυτή τη σεζόν έκανε το… ντεμπούτο  στην αναμέτρηση απέναντι στον Βόλο, όπου και ο Παναθηναϊκός πήρε τη νίκη με 4-1.

Ο Βασίλης Ξενόπουλος είναι σε μία φάση που μπορεί να δώσει μία σίγουρη λύση στον επόμενο προπονητή του Παναθηναϊκού. Ο λόγος είναι πασιφανής αρκεί να δει κανείς τις τρεις φετινές του εμφανίσεις με το τριφύλλι στο στήθος. Ακόμα και από τον τρόπο που μίλησε αμέσως μετά το τέλος του αγώνα με τον Άρη καταλαβαίνει κανείς ότι μιλάμε για ένα παιδί που είναι αποφασισμένο να προσφέρει.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.