ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Δεσύλλας: «Ο Πογιάτος θα κριθεί στο χορτάρι, όχι στα μικρόφωνα και τα πληκτρολόγια»

Ο Διονύσης Δεσύλλας έκανε λόγο για αλλαγή σελίδας στον Παναθηναϊκό μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM για την αποχώρηση του Γιώργου Δώνη ενώ τόνισε πως ο Ντάνι Πογιάτος είναι ποδοσφαιράνθρωπος αλλά και «στοίχημα».

Δεσύλλας: «Ο Πογιάτος θα κριθεί στο χορτάρι, όχι στα μικρόφωνα και τα πληκτρολόγια»

Για την διάδοχη κατάσταση στην τεχνική ηγεσία του Παναθηναϊκού, με την αποχώρηση του Γιώργου Δώνη και τον ερχομό του Ντάνι Πογιάτος, μίλησε στον «αέρα» του ΣΠΟΡ FM 94,6 ο Διονύσης Δεσύλλας.

«Είναι ποδοσφαιράνθρωπος, που δούλευε με μικρά παιδιά και με παρουσία σε ακαδημίες όπως της Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά και μεγάλο στοίχημα ο Πογιάτος, γιατί δεν έχει δουλέψει ποτέ σε πρώτη ομάδα. Ο Πογιάτος δεν θα κριθεί στα πληκτρολόγια και το διαδίκτυο αλλά στο χορτάρι με τη δουλειά που θα κάνει στον Παναθηναϊκό», τονισε μεταξύ άλλων.

Παράλληλα, ο ρεπόρτερ του «τριφυλλιού» τόνισε ότι τη νέα χρονιά θα υπάρχουν στόχοι στον Παναθηναϊκό, όχι για την κατάκτηση του τίτλου αλλά όπως η έξοδος στην Ευρώπη γιατί η τιμωρία «σβήνει».

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.348 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Τέλος, ο Δεσύλλας ανέφερε ότι ακόμα δεν έχει παρθεί οριστική απόφαση για το αν η προετοιμασία των «πράσινων» θα γίνει εντός ή εκτός Ελλάδας, με τις πιθανότητες για την πρώτη επιλογή να είναι αρκετές.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.