ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Ανακοίνωση Θύρας 13: “Ηρθε η μεγάλη στιγμή που πρέπει να μιλήσουν τα έργα μας”

Η Θύρα 13 με επίσημή της ανακοίνωση καλεί τον κόσμο να δώσει το "παρών" την Τετάρτη στον Τάφο του Ινδού και να γραφτούν όλοι μέλη στον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό.

Ανακοίνωση Θύρας 13:

Η Θύρα 13 με επίσημή της ανακοίνωση καλεί τον κόσμο να δώσει το “παρών” την Τετάρτη στον Τάφο του Ινδού και να γραφτούν όλοι μέλη στον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό.

Η ανακοίνωση

Χωρίς διάθεση για πολλά λόγια, ήρθε άλλη μια στιγμή που πρέπει να μιλήσουν τα έργα μας. Δεν περισσεύει κανείς! Είναι η στιγμή μας. Είναι η σειρά μας!

Τα ένδοξα ερασιτεχνικά μας τμήματα, μας χρειάζονται όσο ποτέ. Εσύ που έχεις γράψει ατελείωτα χιλιόμετρα γιαυτά τα χρώματα. Εσύ που δεν σταματάς να νοιάζεσαι ποτέ για αυτόν τον σύλλογο. Εσύ που όποτε μπορείς κλέβεις λίγο χρόνο να δεις την ομάδα σου να αγωνίζεται σε οποιοδήποτε άθλημα. Εσύ που ήσουν εκεί στα δύσκολα για το τριφύλλι. Εσύ που απλά κριτικάρεις τα πάντα από απόσταση. Εσύ που έχεις την δυνατότητα να στηρίξεις και να πάρεις στην πλάτη σου έστω και ένα τμήμα. Όλοι ΕΜΕΙΣ πρέπει τώρα να σταθούμε αντάξιοι της ιστορία μας. Γίνε ενεργό μέλος του ιστορικότερου και ενδοξότερου Συλλόγου της χώρας από το 1908..

Οριστικό για… Βοτανικό!
Οριστικό για… Βοτανικό! 2.295 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Την προσεχή Τετάρτη 22/7 και ώρα 19.30 στον ιστορικό τάφου του Ινδού σε μια εκδήλωση που θα παρεβρεθούν καταξιωμένοι αθλητές μας από όλα τα τμήματα. Σας περιμένουμε όλους ΕΣΑΣ, γιατί το να γίνετε μέλη στον ΠΑΟ είναι ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ..!

Υ.Γ Η εγγραφή μέλους είναι στα 50€ η συμμετοχή μέχρι τώρα είναι τεράστια. Στα δύσκολα είμαστε ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ! Υ.Γ2 Απαραίτητα για την εγγραφή ΑΙΤΗΣΗ και ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

Την ανακοίνωση υπογράφουν όλοι οι σύνδεσμοι της ΘΥΡΑΣ 13

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.