ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Δεν σταματώ ούτε λεπτό…

Ασταμάτητες οι εγγραφές στον Ερασιτέχνη.

Δεν σταματώ ούτε λεπτό…

Η ανακοίνωση του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού

Ασταμάτητοι δείχνουν οι οπαδοί του Παναθηναϊκού καθώς και την Δευτέρα 20 Ιουλίου έσπευσαν να εγγραφούν ως νέα μέλη στον Σύλλογο ή να ανανεώσουν τη συνδρομή τους.
Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος ενημερώνει ότι κατά τη χτεσινή ημέρα έγιναν 56 νέες εγγραφές και 81 ανανεώσεις. Από την 1η Ιουλίου έχουν γίνει συνολικά 1.238 ανανεώσεις μελών  και οι νέες εγγραφές είναι 1.257.Κατά συνέπεια από τις αρχές του μήνα είναι εγγεγραμμένοι  στα μητρώα του Συλλόγου 2.495 οπαδοί του «τριφυλλιού».

Αξίζει να σημειωθεί ότι την Τετάρτη 22 Ιουλίου στις 19:30 η Θύρα 13 θα πραγματοποίησει εκδήλωση για να γράψει μέλη στον Σύλλογο,στο ιστορικό κλειστό γήπεδο της Λεωφόρου «Παύλος Γιαννακόπουλος».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.