ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Χειρουργήθηκε ο Χατζηθεοδωρίδης!

Ο Ηλίας Χατζηθεοδωρίδης χειρουργήθηκε στον αστράγαλο με επιτυχία και αναμένεται να επιστρέψει σε δύο μήνες.

Χειρουργήθηκε ο Χατζηθεοδωρίδης!

Ο Ηλίας Χατζηθεοδωρίδης χειρουργήθηκε στην αριστερή ποδοκνημική με επιτυχία από τον επικεφαλής του ιατρικού επιτελείου του Παναθηναϊκού, κ. Γιάννη Λεβάκο.

Συγκεκριμένα, στον ποδοσφαιριστή έγινε χειρουργική σταθεροποίηση της συνδέσμωσης, καθώς η μαγνητική τομογραφία που υποβλήθηκε εχθές, έδειξε ότι το σημείο τραυματισμού είχε επουλωθεί πλημελλώς.

Η απόφαση για εγχείριση πάρθηκε, ώστε να είναι σίγουροι οι γιατροί ότι το σημείο θα… δέσει καλά και δεν θα υπάρχει πρόβλημα στη συνέχεια.

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 12.708 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Όσον αφορά την επιστροφή του υπολογίζεται στου δύο μήνες. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι θα χάσει όλη την προετοιμασία.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.