Για πρώτη φορά ενόψει της νέας σεζόν θα προπονηθούν οι ποδοσφαιριστές της Κ17 του Παναθηναϊκού την Πέμπτη στις 18:00. Τη Δευτέρα υποβλήθηκαν σε τεστ για τον Covid-19, ενώ από χθες Τρίτη πραγματοποιούν εργομετρικά στο «ΥΓΕΙΑ» αλλά και τεστ φυσικής κατάστασης. Η διαδικασία συνεχίστηκε σήμερα και αναμένεται να ολοκληρωθεί αύριο.

Αναλυτικά το φετινό ρόστερ της Κ17 αποτελούν οι: Τάσος Αλεβιζάκης, Αχιλλέας Αλχατζίδης, Κώστας Βολάκης, Βαγγέλης Δήμος, Βασίλης Δρανδάκης, Γρηγόρης Ζεϊμπέκης, Χρήστος Καλλέργης, Γιώργος Καλός, Δημήτρης Καλοσκάμης, Αρσένης Καπαματζιάν, Γιώργος Κυριόπουλος, Χρήστος Λιατίφης, Θανάσης Νταμπίζας, Νικήτας Πάλμος, Νίκος Παναγάκος, Γιώργος Παπανικολόπουλος, Θανάσης Προδρομίτης, Τάσος Συμεωνίδης, Νίκος Τσεβάς, Κώστας Τσιαβός, Φώτης Χαχούλης, Δημήτρης Ψύλλας.

Να σημειωθεί πως τροποποιήθηκε η ημερομηνία της πρώτης προπόνησης των ομάδων Κ15 και Κ16 και πρόκειται να πραγματοποιηθεί στις 3 Αυγούστου. Όσο για την αιμοληψία και τα τεστ αυτών των ηλικιακών κατηγοριών, προγραμματίστηκαν για τις 31 Ιουλίου.

«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα
«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα 71.293 ΠΡΟΒΟΛΕΣ