ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: Στις 10 Αυγούστου με 35 παίκτες

Οι πράσινοι θα προπονηθούν για πρώτη φορά φέτος στις 10 Αυγούστου και ο Ντάνι Πογιάτος θα έχει στη διάθεσή του 35 παίκτες.

Παναθηναϊκός: Στις 10 Αυγούστου με 35 παίκτες

Η πρώτη συγκέντρωση στο Κορωπί θα γίνει στις 6 Αυγούστου. Ο Πογιάτος με τον Ρόκα έχουν συζητήσει όλες τις λεπτομέρειες και το πρώτο τριήμερο οι ποδοσφαιριστές θα περάσουν στο Κορωπί από εργομετρικές εξετάσεις και φυσικά θα σε έλεγχο για covid-19 και για αντισώματα.

Στις 9 Αυγούστου οι παίκτες θα έχουν ρεπό και μια μέρα μετά θα κάνουν το Κορωπί την πρώτη τους προπόνηση με τον νέο τεχνικό Ντάνι Πογιάτος.

Σύμφωνα με τους υπολογισμούς του Ρόκα, ο Πογιάτος θα έχει αρχικά στη διάθεσή του περίπου 35 παίκτες μαζί με τα παιδιά από τις ακαδημίες, τα οποία θα αξιολογηθούν κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας.

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 37.207 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.