ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣ

Ολοι μαζί για έναν δυνατό και ανεξάρτητο Παναθηναϊκό!

Οι στιγμές είναι κρίσιμες και ήρθε η ώρα η θεωρία να γίνει πράξη. Ηρθε η ώρα ο Παναθηναϊκός να σταθεί στα δικά του πόδια και να κυριαρχήσει παντού, όντας ανεξάρτητος και αυτάρκης.

Ολοι μαζί για έναν δυνατό και ανεξάρτητο Παναθηναϊκό!

Οι στιγμές είναι κρίσιμες και ήρθε η ώρα η θεωρία να γίνει πράξη. Ηρθε η ώρα ο Παναθηναϊκός να σταθεί στα δικά του πόδια και να κυριαρχήσει παντού, όντας ανεξάρτητος και αυτάρκης.

Αυτό, άλλωστε, δεν είναι και το όνειρο δεκαετιών; Αυτός δεν ήταν πάντοτε ο μεγάλος σκοπός; Για διάφορους λόγους και με τη διχόνοια να… θερίζει, δεν επιτεύχθηκε ποτέ. Ο Παναθηναϊκός πάντοτε περίμενε έναν ή δυο επενδυτές και αν αυτοί δεν έρχονταν, απλώς φυτοζωούσε, όπως συνέβη την τελευταία δεκαετία.

Πλέον, έφτασε η στιγμή ο Σύλλογος Μεγάλος να σταθεί στα πόδια του, έχοντας ως βάση τον… χρυσό του χορηγό που δεν είναι άλλος από τον κόσμο του. Με ενεργοποίηση των οπαδών και με κατάθεση 50 ευρώ με την ταυτόχρονη εγγραφή μέλους, το τριφύλλι δημιουργεί μια βάση και ένα καλό ταμείο και στη συνέχεια απευθύνεται σε 2-3 ανθρώπους με οικονομική άνεση, οι οποίοι βοηθώντας τον Παναθηναϊκό, τον κάνουν όχι απλώς να είναι ανταγωνιστικός, αλλά να πρωταγωνιστεί παντού. Αν, μάλιστα, και το ποδοσφαιρικό ανέβει, τότε αυτομάτως και τα ωφέλη στον Ερασιτέχνη θα είναι πολλαπλά.

Παναθηναϊκός: Αυτός είναι ο αντί – Ερνάντεζ
Παναθηναϊκός: Αυτός είναι ο αντί – Ερνάντεζ 1.868 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Γραφόμαστε ΟΛΟΙ μέλη στον Παναθηναϊκό Αθλητικό Ομιλο και γράφουμε τη δική μας ιστορία. Βοηθάμε τον Σύλλογο να ξαναγίνει αυτός που ήταν, κάνουμε το τριφύλλι να ανθίσει ξανά και δείχνουμε, ταυτόχρονα, το μεγαλείο και τη δυναμική του κόσμου. Τώρα είναι η μεγάλη ώρα!

Γραφτείτε μέλος στον Παναθηναϊκό Α.Ο με ένα κλικ εδώ

https://www.youtube.com/watch?v=kAqJrpAShRQ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.