Οι στιγμές είναι κρίσιμες και ήρθε η ώρα η θεωρία να γίνει πράξη. Ηρθε η ώρα ο Παναθηναϊκός να σταθεί στα δικά του πόδια και να κυριαρχήσει παντού, όντας ανεξάρτητος και αυτάρκης.

Αυτό, άλλωστε, δεν είναι και το όνειρο δεκαετιών; Αυτός δεν ήταν πάντοτε ο μεγάλος σκοπός; Για διάφορους λόγους και με τη διχόνοια να… θερίζει, δεν επιτεύχθηκε ποτέ. Ο Παναθηναϊκός πάντοτε περίμενε έναν ή δυο επενδυτές και αν αυτοί δεν έρχονταν, απλώς φυτοζωούσε, όπως συνέβη την τελευταία δεκαετία.

Πλέον, έφτασε η στιγμή ο Σύλλογος Μεγάλος να σταθεί στα πόδια του, έχοντας ως βάση τον… χρυσό του χορηγό που δεν είναι άλλος από τον κόσμο του. Με ενεργοποίηση των οπαδών και με κατάθεση 50 ευρώ με την ταυτόχρονη εγγραφή μέλους, το τριφύλλι δημιουργεί μια βάση και ένα καλό ταμείο και στη συνέχεια απευθύνεται σε 2-3 ανθρώπους με οικονομική άνεση, οι οποίοι βοηθώντας τον Παναθηναϊκό, τον κάνουν όχι απλώς να είναι ανταγωνιστικός, αλλά να πρωταγωνιστεί παντού. Αν, μάλιστα, και το ποδοσφαιρικό ανέβει, τότε αυτομάτως και τα ωφέλη στον Ερασιτέχνη θα είναι πολλαπλά.

Γραφόμαστε ΟΛΟΙ μέλη στον Παναθηναϊκό Αθλητικό Ομιλο και γράφουμε τη δική μας ιστορία. Βοηθάμε τον Σύλλογο να ξαναγίνει αυτός που ήταν, κάνουμε το τριφύλλι να ανθίσει ξανά και δείχνουμε, ταυτόχρονα, το μεγαλείο και τη δυναμική του κόσμου. Τώρα είναι η μεγάλη ώρα!

Γραφτείτε μέλος στον Παναθηναϊκό Α.Ο με ένα κλικ εδώ

➡️ Γράψε το σχόλιο σου