ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Η τραγωδία της Θύρας 13: Ο αδικοχαμένος «Παναθηναϊκάκιας» και η εκδρομή που πνίγηκε στο αίμα

Τα πρώτα θύματα που πλήρωσαν με την ζωή τους την αγάπη τους για τον Παναθηναϊκό.

Η τραγωδία της Θύρας 13: Ο αδικοχαμένος «Παναθηναϊκάκιας» και η εκδρομή που πνίγηκε στο αίμα

Η Θύρα 13, έννοια ταυτόσημη με τον Παναθηναϊκό, ιδρύθηκε επίσημα στις 19 Νοεμβρίου 1966 και μία εβδομάδα μετά τα μέλη ετοιμάστηκαν για την πρώτη εκδρομή.

Για την πρώτη φορά που θα έδιναν οργανωμένα το «παρών» σε εκτός έδρας παιχνίδι της ομάδας.

Η ίδρυση του συνδέσμου αποτέλεσε φυσική συνέχεια της συνήθειας που είχαν ήδη από την δεκαετία του ’50 οι φίλοι του τριφυλλιού, οι οποίοι συγκεντρώνονταν έξω από την συγκεκριμένη θύρα του «Απόστολος Νικολαΐδης», στο ιστορικό γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας, εκεί όπου οι θέσεις δεν ήταν καν αριθμημένες και προοριζόταν κυρίως για φιλάθλους χωρίς μεγάλες οικονομικές δυνατότητες.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.559 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Αναλυτικά εδώ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.