ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παναθηναϊκός: Η ανάλυση του Πογιάτος μέσω Wyscout (pic)

Ο Ντάνι Πογιάτος έχει αναλύσει όλους τους παίκτες του Παναθηναϊκού μέσω της ειδικής πλατφόρμας του Wyscout.

Παναθηναϊκός: Η ανάλυση του Πογιάτος μέσω Wyscout (pic)

Ο Ντάνι Πογιάτος έχει αναλύσει όλους τους παίκτες του Παναθηναϊκού μέσω της ειδικής πλατφόρμας του Wyscout.

Ο Ισπανός προπονητής το προηγούμενο διάστημα παρακολούθησε όλα τα ματς του τριφυλλιού στα πλέι οφ, προκειμένου να σχηματίσει γνώμη για το ρόστερ της ομάδας και τις δυνατότητες των ποδοσφαιριστών. Ο Πογιάτος, μαζί με το επιτελείο του, έχουν περάσει όλους τους πράσινους από μικροσκόπιο μέσω της ειδικής πλατφόρμας Wyscout. Πρόκεται για επαγγελματική πλατφόρμα που αναλύει τους αθλητές, μέσω βίντεο, στατιστικών, data και ειδικών γραφημάτων. Επί της ουσίας, ο Πογιάτος πέρασε από… ακτινογραφία κάθε παίκτη της ομάδας ξεχωριστά και συγκέντρωσε όλα εκείνα τα στοιχεία που χρειαζόταν.

Μιλώντας, στους ανθρώπους του τριφυλλιού, ο Πογιάτος ανέλυσε κάποια πράγματα τα οποία είδε και σημείωσε, ενώ στάθηκε ιδιαίτερα σε νέους παίκτες, όπως ο Αλεξανδρόπουλος, ο Ζαγαρίτης, ο Αθανασακόπουλος, αλλά και ο Σερπέζης. Ο Ισπανός φαίνεται να έχει εντυπωσιαστεί από τους δυο πρώτους και την… απότομη ένταξή τους στην ενδεκάδα και σκοπεύει να τους παρακολουθήσει εκτενώς (όπως και άλλα παιδιά) στην προετοιμασία.

Επίσης, ο Πογιάτος στάθηκε στην παρουσία του Κολοβού, τονίζοντας ότι πρόκειται για παίκτη ο οποίος πρέπει να αγωνίζεται στον άξονα και όχι στα πλάγια και εξέφρασε απορίες για την απραξία του.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...

READ MORE