ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Ετοιμάζεται για Ελλάδα ο Βιγιαφάνιες – Ψάχνουν την κατάλληλη λύση για το ταξίδι

Ο Λούκας Βιγιαφάνιες επιστρέφει στον Παναθηναϊκό και αν όλα πάνε καλά την επόμενη εβδομάδα θα βρίσκεται στην Ελλάδα.

Ετοιμάζεται για Ελλάδα ο Βιγιαφάνιες - Ψάχνουν την κατάλληλη λύση για το ταξίδι

Ο Λούκας Βιγιαφάνιες επιστρέφει στον Παναθηναϊκό και αν όλα πάνε καλά την επόμενη εβδομάδα θα βρίσκεται στην Ελλάδα.

Μετά τη συμφωνία των δυο πλευρών, τα πάντα πρέπει να… αποτυπωθούν στο χαρτί. Να πέσουν, δηλαδή, οι υπογραφές και ο Αργεντινός να ανακοινωθεί για τρία χρόνια, φορώντας για δεύτερη φορά τη φανέλα με το τριφύλλι.

Ο “Βίγια” ήδη έχει αρχίσει να στέλνει τα πράγματά του στην Αθήνα και οι δυο πλευρές προσπαθούν να βρουν την καλύτερη λύση για να ταξιδέψει ο παίκτης από το Μεξικό. Τις τελευταίες ώρες οι πράσινοι ψάχνουν να βρουν, σε συνεννόηση με την πλευρά του παίκτη, τα καλύτερα εισιτήρια, ενώ ο ποδοσφαιριστής θα πρέπει να περάσει και από τεστ covid19.

Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid)
Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid) 6.472 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Αν όλα πάνε καλά και το τεστ βγει αρνητικό, ο Βιγιαφάνιες θα ταξιδέψει για την Αθήνα για μόνιμη, πλέον, εγκατάσταση.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.