ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παίρνει αποφάσεις για τις αποχωρήσεις ο Πογιάτος

Ο Ντάνι Πογιάτος έχει να αποφασίσει για τους παίκτες που είναι προς αποχώρηση.

Παίρνει αποφάσεις για τις αποχωρήσεις ο Πογιάτος

Ο Ντάνι Πογιάτος έχει να αποφασίσει για τους παίκτες που είναι προς αποχώρηση.

Στη λίστα αυτή υπάρχουν αρκετοί ποδοσφαιριστές, αλλά δεδομένο ακόμα δεν πρέπει να θεωρείται τίποτα. Ακόμα και οι παίκτες που δεν υπολογίζονται θα έχουν μια δεύτερη ευκαιρία και θα αξιολογηθούν στις προπονήσεις, αλλά και μέσω της επικοινωνίας με τον νέο προπονητή.

Πλην των Μολό, Φάουστο, που είναι βέβαιο ότι θα φύγουν, οι υπόλοιποι θα αξιολογηθούν κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας από τον Ισπανό τεχνικό. Σε αυτή τη… λίστα βρίσκεται ο Μπεκ, όπως και ποδοσφαιριστές που έχουν γυρίσει από δανεισμούς και θα αξιολογηθούν από τον Πογιάτος.

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 33.212 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.