Η ανάρτηση του “Σύλλογος πιο μεγάλος” για την προσπάθεια που γίνεται στον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό.

Πρόκειται για εγχείρημα από φίλους του τριφυλλιού με σκοπό την ενίσχυση των “μικρών” τμημάτων του ομίλου. Συγκεντρώνονται χρήματα τα οποία πηγαίνουν για την απόκτηση αθλητών, οι οποίοι θα πρωταγωνιστήσουν στον Σύλλογο και θα του φέρουν τίτλους.

Η νέα ανάρτηση αναφέρει:

Του χρόνου, τέτοιες μέρες, θα θυμόμαστε ότι χάρη σε εμάς -και δεν εννοούμε τους οργανωτές της καμπάνιας, αλλά ΟΛΟΥΣ μας- ο σύλλογος κατέκτησε επιπλέον χ ή ψ τίτλους, οι αθλητές του έφεραν μετάλλια, ανεβήκαμε σκαλιά ψηλότερα. Και θα ετοιμάζουμε την καμπάνια vol.2, ατενίζοντας το μέλλον με ακόμα μεγαλύτερη αισιοδοξία.

Εμπιστευτείτε το εγχείρημα και αγκαλιάστε το έμπρακτα. Είναι ο μοναδικός τρόπος για να πετύχει. Μην περιμένετε να δείτε να ανακοινώνονται οι πρώτες μετεγγραφές. Ωθήστε τις εσείς να γίνουν. Μην ξεχνάτε ότι πάμε να κάνουμε κάτι πρωτοφανές, κάτι που μόνο Παναθηναϊκοί μπορούν να φέρουν εις πέρας.

Τυχόν αποτυχία θα τη χρεωθούν όσοι το οργάνωσαν. Τυχόν επιτυχία, όμως, θα ανήκει σε εσάς που συνδράματε. Αν ο εχθρός του καλού είναι το καλύτερο, εχθρός του “Σύλλογος Μεγάλος” είναι το “Σύλλογος πιο Μεγάλος”…

➡️ Γράψε το σχόλιο σου