ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΜΠΑΣΚΕΤ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Ρίχνει… βόμβα με Χιούστον ο Παναθηναϊκός (vid)

O Παναθηναϊκός είναι μια ανάσα από το να κάνει δικιά του την έμπειρη Αμερικανίδα, Σάρον Χιούστον.

Ρίχνει... βόμβα με Χιούστον ο Παναθηναϊκός (vid)

Η ομάδα μπάσκετ του Παναθηναϊκού βρίσκεται πολύ κοντα στο να κάνει δικιά του την έμπειρη παίκτρια, Σάρον Χιούστον.

Οι πράσινοι είναι σε πολύ καλό δρόμο για να φτάσουν σε συμφωνία με την έμπειρη Αμερικανίδα, η οποία έχει ύψος 1.91 μ. Η Σάρον Χιούστον είναι μια αθλήτρια που μπορεί να σκοράρει με πολλούς τρόπους κάτω από το καλάθι, παίζει καλή άμυνα και είναι πολύ καλή ριμπάουντερ.

Η Χιούστον ξεκίνησε την καριέρα της το 2006-07  στο NCAA με το πανεπιστήμιο Όλντ Ντομίνιον και τα επόμενα τρία χρόνια στο NAIA με το κολέγιο Ιντιάνα NW. Το 2012-13 αγωνίστηκε στην Τουρκία  με την φανέλα της Ναλιχάν Σπορ, ακολούθησε η Κανκάγια, KRM Μπακοσπόρ, Ελαζίγκ ιλ Εζέλ Ιντάρεσπορ, Εντερμίτ, Μπούρσα και Μαρντίν. Τέλος πέρσι αγωνίστηκε στη Σακάρια Γιουκσέλις.

Οριστικό για… Βοτανικό!
Οριστικό για… Βοτανικό! 2.284 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.