ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τις επόμενες μέρες συνάντηση Αλαφούζου – Μπακογιάννη για την πρόταση για Λεωφόρο

Ο Γιάννης Αλαφούζος αναμένεται να συναντηθεί τις επόμενες μέρες με τον Κώστα Μπακογιάννη, για να συζητήσουν σχετικά με την πρόταση του ισχυρού άνδρα της ΠΑΕ Παναθηναϊκός για ολικό λίφτινγκ στη Λεωφόρο.

Τις επόμενες μέρες συνάντηση Αλαφούζου – Μπακογιάννη για την πρόταση για Λεωφόρο | panathinaikos24.gr

Οπως αποκάλυψε το SDNA, o Γιάννης Αλαφούζος έχει ετοιμάσει πρόταση-βόμβα Αλαφούζου στην Πολιτεία για τη Λεωφόρο Ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ Παναθηναϊκός εξέφρασε την επιθυμία του για ολικό λίφτινηκ.

Η βαθμολογία της Super League: Η θέση του Παναθηναϊκού
Η βαθμολογία της Super League: Η θέση του Παναθηναϊκού 7.039 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Η πρόταση αυτή αποτελεί επιθυμία τόσο της ΠΑΕ Παναθηναϊκός όσο και του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού. Οι δύο πλευρές βαδίζουν μαζί σε αυτό το θέμα και συγκεκριμένα σκοπός είναι να γίνει ολικό λίφτινγκ σε όλες τις εγκαταστάεις της Λεωφόρου. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι πέρα από την ανακατασκευή του νέου γηπέδου του «τριφυλλιού», θα γίνει και εκσυγχρονισμός όλων των εγκαταστάσεων του Ερασιτέχνη.

Η συνάντηση ανάμεσα στον Κώστα Μπακογιάννη και στον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ, Γιάννη Αλαφούζο πρόκειται να πραγματοποιηθεί εντός των επόμενων ημερών. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι έχει εγκαταληφθεί το γήπεδο στο Βοτανικό και ότι αφορά τη Διπλή Ανάπλαση. Σ΄ αυτό όμως υπάρχει ένας βασικός όρος που έχουν αποφασίσει να θέσουν οι πράσινοι.

Για να φύγει ο Παναθηναϊκός από τη Λεωφόρο, θα πρέπει ο Δήμος, η Περιφέρεια αλλά και η Κυβέρνηση να εξασφαλίσουν ότι θα φτιαχτεί στο Βοτανικό γήπεδο ποδοσφαίρου, όλες οι εγκαταστάσεις του Ερασιτέχνη αλλά και γήπεδο μπάσκετ.

Αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό και με τις εξελίξεις να είναι άμεσες εντός των επόμενων ημερών. Είναι πασιφανές πλέον ότι το γήπεδο του Παναθηναϊκού έχει μπει στην τελική ευθεία. Αυτό είτε θα σημαίνει την ανακατασκευή της Λεωφόρου είτε την πραγματοποίηση της Παναθηναϊκής Πολιτείας στο Βοτανικό.

➡️ Γράψε το σχόλιο σου

Κάνε subscribe στo Newsletter του PANATHINAIKOS24

loading...

HIGHLIGHTS

close