ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τις επόμενες μέρες συνάντηση Αλαφούζου – Μπακογιάννη για την πρόταση για Λεωφόρο

Ο Γιάννης Αλαφούζος αναμένεται να συναντηθεί τις επόμενες μέρες με τον Κώστα Μπακογιάννη, για να συζητήσουν σχετικά με την πρόταση του ισχυρού άνδρα της ΠΑΕ Παναθηναϊκός για ολικό λίφτινγκ στη Λεωφόρο.

Τις επόμενες μέρες συνάντηση Αλαφούζου - Μπακογιάννη για την πρόταση για Λεωφόρο

Οπως αποκάλυψε το SDNA, o Γιάννης Αλαφούζος έχει ετοιμάσει πρόταση-βόμβα Αλαφούζου στην Πολιτεία για τη Λεωφόρο Ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ Παναθηναϊκός εξέφρασε την επιθυμία του για ολικό λίφτινηκ.

Η πρόταση αυτή αποτελεί επιθυμία τόσο της ΠΑΕ Παναθηναϊκός όσο και του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού. Οι δύο πλευρές βαδίζουν μαζί σε αυτό το θέμα και συγκεκριμένα σκοπός είναι να γίνει ολικό λίφτινγκ σε όλες τις εγκαταστάεις της Λεωφόρου. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι πέρα από την ανακατασκευή του νέου γηπέδου του «τριφυλλιού», θα γίνει και εκσυγχρονισμός όλων των εγκαταστάσεων του Ερασιτέχνη.

Η συνάντηση ανάμεσα στον Κώστα Μπακογιάννη και στον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ, Γιάννη Αλαφούζο πρόκειται να πραγματοποιηθεί εντός των επόμενων ημερών. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι έχει εγκαταληφθεί το γήπεδο στο Βοτανικό και ότι αφορά τη Διπλή Ανάπλαση. Σ΄ αυτό όμως υπάρχει ένας βασικός όρος που έχουν αποφασίσει να θέσουν οι πράσινοι.

Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ
Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ 3.420 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για να φύγει ο Παναθηναϊκός από τη Λεωφόρο, θα πρέπει ο Δήμος, η Περιφέρεια αλλά και η Κυβέρνηση να εξασφαλίσουν ότι θα φτιαχτεί στο Βοτανικό γήπεδο ποδοσφαίρου, όλες οι εγκαταστάσεις του Ερασιτέχνη αλλά και γήπεδο μπάσκετ.

Αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό και με τις εξελίξεις να είναι άμεσες εντός των επόμενων ημερών. Είναι πασιφανές πλέον ότι το γήπεδο του Παναθηναϊκού έχει μπει στην τελική ευθεία. Αυτό είτε θα σημαίνει την ανακατασκευή της Λεωφόρου είτε την πραγματοποίηση της Παναθηναϊκής Πολιτείας στο Βοτανικό.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.