ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Το σχόλιο του Γιαννακόπουλου για Λεωφόρο και… Σλούκα!

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος άφησε το δικό του υπονοούμενο.

Το σχόλιο του Γιαννακόπουλου για Λεωφόρο και... Σλούκα!

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος έστειλε το δικό του μήνυμα σχετικά με την  πράσινη επικαιρότητα και όχι μόνο.

Ένας φίλος του Παναθηναϊκού έκανε ένα σχόλιο στο προφίλ του DPG7000 και ανέφερε χαρακτηριστικά:

Δυστυχώς όπως ….φαίνεται από την Νέα Λεωφόρο… Το σχέδιο ήταν να πάρει τους ψήφους προεκλογικά η ΝΔ… Ας τα έχουμε καλά με τον Γιαννακόπουλο σου λέει και τους φιλάθλους… Ναι στην παναθηναϊκή πολιτεία στον Βοτανικό προεκλογικά… Και μετά.. Πάπαλα!!! Τελικά πάντως την κατάλληλη στιγμή έφυγε ο πρόεδρος… Όχι βεβαία γιατί είδε τα δύσκολα… Άλλα γιατί είδε ότι όλοι εμείς οι Παναθηναϊκαρες δεν θέλουμε να στηρίξουμε έναν πρόεδρο με @@ που προσπαθεί να κάνει τον Παναθηναϊκό μεγάλο. Έφυγε λοιπόν… Και μαζί του έφυγε και ο Καλάθης κτλ… Και οι άλλοι πήραν Σλούκα… Που κάποτε ελπίζαμε για δίδυμο στην πανάθα. Και οι απέναντι ουσιαστικά τον προκαλούν ανεβάζοντας φωτογραφία με λευκή πετσέτα. Τελικά ο Θανάσης σε ένα έπεσε έξω… οι Αγγελόπουλοι έμειναν και φτιάχνουν ομάδα φάιναλ 4…που έχουν να πάνε από το 17 και ο Γιαννακοπουλος έφυγε… Και εμείς έχουμε να πάμε από το 12. Νιώθω μεγάλη λύπη. Πάντως ο μόνος που δεν φταίει είναι ο Δημήτρης… Έκανε ότι μπορούσε… Αλλα είπαμε ουσιαστική βοήθεια από πουθενά. μαύρα χρόνια και στο μπασκετ”.

«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί!
«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί! 18.890 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο Γιαννακόπουλος με την απάντηση έδειξε ότι συμφωνεί με όλα αυτά.

Χαρακτηριστικά ανέφερε:

Τα είπες όλα…“.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.