ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: Συνεργασία με την Funky Buddha

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Παναθηναϊκός: Συνεργασία με την Funky Buddha

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Η Π.Α.Ε. Παναθηναϊκός ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με την εταιρία ALTEX S.A. που παράγει και διανέμει τα εμπορικά σήματα Funky Buddha και GarageFifty5 στην Ελλάδα και στην Κύπρο.

Η συνεργασία της Π.Α.Ε. με το brand name Funky Buddha εξασφαλίζει στα μέλη της ομάδας ένα μοναδικό smart casual look εντός και εκτός γηπέδου. Η Funky Buddha έχει δημιουργήσει 3 σεζόν για τον οργανισμό του Παναθηναϊκού με outfit ποδοσφαιριστών, τεχνικού team, διοίκησης αλλά και hospitality. Τα outfit είναι ολοκληρωμένα με ταξιδιωτικό τζάκετ, πουκάμισο, τζιν, υποδήματα αλλά και δερμάτινο σακίδιο πλάτης σε επιλεγμένους χρωματικούς συνδυασμούς.

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 38.067 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Η Funky Buddha έχει δυναμική παρουσία τα τελευταία χρόνια στο casual look, με το brand της να αριθμεί 40 concept stores, αλλά και να υπάρχει σε περισσότερα από 200 σημεία σε όλη την Ελλάδα.

Η Funky Buddha που αποτελεί το πλέον ανερχόμενο brand στη βιομηχανία μόδας, με συλλογές για τον άνδρα και την γυναίκα, γίνεται «συμπαίκτης» του Παναθηναϊκού για τις δύο προσεχείς αγωνιστικές περιόδους.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.