ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Σενάρια για Παναθηναϊκό και Τουτσουντεάν

Στη Ρουμανία γράφουν ότι ο Παναθηναϊκός είναι σε διαπραγματεύσεις με τον 29χρονο φορ, Γκιόργκι Τουτσουντεάν, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από την Κλουζ.

Σενάρια για Παναθηναϊκό και Τουτσουντεάν

Ο Ρουμάνος  είναι επιθετικός, 29 ετών (γεννήθηκε στις 30/4/91) κι έμεινε ελεύθερος από τη Κλουζ. Οπως αναφέρουν στην πατρίδα του, ο παίκτης είναι σε συζητήσεις με το τριφύλλι.

Τη σεζόν που πέρασε, ο Τουτσουντεάν έπαιξε μόλις σε 12 ματς, εξαιτίας προβλημάτων υγείας με τη καρδιά του. Ο έμπειρος φορ ξεκίνησε την καριέρα του στην Αράντ και το 2010 πήγε στη Ντινάμο Βουκουρεστίου. Τη σεζόν 2012-13 μετακόμισε στο Βέλγιο και τη Σταντάρ Λιέγης, αλλά την επόμενη περίοδο επέστρεψε στη Ντινάμο Βουκουρεστίου. Την περίοδο 2014-15 πήγε στην Αγγλία κι έπαιξε με τη Τσάρλτον στη Τσάμπιονσιπ (23 ματς, 2 γκολ, 2 ασίστ).

https://www.youtube.com/watch?v=w6gcr-_XF2k

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 24.226 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.