ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Πάντα «μαχητική ψυχή» η Μούλη

Ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός ανακοίνωσε την επέκταση της συνεργασίας του, με την Ρούλα Μούλη.

Πάντα «μαχητική ψυχή» η Μούλη

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση:

Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με τη Ρούλα Μούλη για την αγωνιστική σεζόν 2020-2021.

Η 35χρονη πάουερ φόργουορντ θα συνεχίσει να τιμά το «τριφύλλι» διατηρώντας το τμήμα σε υψηλό επίπεδο. Η Μούλη είναι μια αθλήτρια που ήταν επιθυμία της να παραμείνει στον Σύλλογο και ο Παναθηναϊκός ήθελε να την έχει στην ομάδα και τη νέα αγωνιστική σεζόν.

Παναθηναϊκός: Κυριάρχησε και πήρε προβάδισμα πρόκρισης!
Παναθηναϊκός: Κυριάρχησε και πήρε προβάδισμα πρόκρισης! 1.127 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Η πλούσια αθλητική της καριέρα έχει τους εξής «σταθμούς» ως τώρα:

2000-03 Παναθλητικός Συκεών

2003-05 Πρωτέας Κορδελιού

2005-09 AΣ Siemens

2009-14 Άρης Θεσσαλονίκης

2014-15 Αναγέννηση Ν.Ρυσίου

2015-16 Τερψιθέα Γλυφάδας

2016-17 Παναθηναϊκός

2017-18 Δάφνη Αγίου Δημητρίου

2018-σήμερα  Παναθηναϊκός

Σε δήλωση της στο www.pao1908.com η Ρούλα Μούλη είπε «Νιώθω πολύ μεγάλη χαρά και υπερηφάνεια που συνεχίζω στον Παναθηναϊκό! Είναι πολύ μεγάλη τιμή να φοράς την φανέλα του Παναθηναϊκού και να αγωνίζεσαι γι’αυτόν τον Σύλλογο!

Μετά την περσινή διακοπή όλων των διοργανώσεων ήρθε η ώρα να συνεχίσουμε την ανοδική μας πορεία! Ανυπομονώ να παίξω πάλι μπροστά στους φιλάθλους μας, από τους οποίους περιμένουμε να στηρίξουν ακόμα μια φορά την προσπάθειά μας!

Μέχρι στιγμής η στήριξη του κόσμου είναι συγκινητική με τις ανανεώσεις και τις νέες εγγραφές, σας ευχαριστούμε πολύ όλους!

Θα ήθελα να ευχαριστήσω τη διοίκηση του κ. Γιαννακόπουλου που φρόντισε 2 χρόνια να μην μας λείψει τίποτα και να επιστρέψουμε εκεί που αρμόζει στον Σύλλογο, αλλά και τη νέα διοίκηση, του κ. Μαλακατέ για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπό μου! Περιμένω να σας δω όλους στο γήπεδο».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...