ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Σε συζητήσεις με τον Ερυθρό Αστέρα ο Μακέντα

Σε διαπραγματεύσεις με τον Κίκο Μακέντα είναι ο Ερυθρός Αστέρας, όπως αναφέρει δημοσίευμα στη Σερβία.

Σε συζητήσεις με τον Ερυθρό Αστέρα ο Μακέντα

Σε διαπραγματεύσεις με τον Κίκο Μακέντα είναι ο Ερυθρός Αστέρας, όπως αναφέρει δημοσίευμα στη Σερβία.

Ο Ιταλός επιθετικός έχει ένα χρόνο ακόμα συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό, αλλά οι πράσινοι είναι θετικοί σε πώληση του παίκτη αν ικανοποιηθούν οικονομικά.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ από τη Σερβία, πολύ δυνατά για την απόκτηση του Ιταλού επιθετικού έχει μπει ο πρωταθλητής της χώρας, Ερυθρός Αστέρας και μάλιστα βρίσκεται σε συνεχείς διαπραγματεύσεις.

Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid)
Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid) 5.936 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

«Είχε μια καταπληκτική σεζόν, σκοράροντας 12 γκολ σε 23 ματς και βρίσκεται στο στόχαστρο του Ερυθρού Αστέρα, αλλά και πολλών αραβικών ομάδων. Μάλιστα, διεμήνυσε στους ιθύνοντες του Ερυθρού Αστέρα ότι η προτεραιότητά του ήταν να πάει στη Μέση Ανατολή. Όμως, υπάρχει αισιοδοξία στο “Μαρακανά”. Το συμβόλαιό του με τον Παναθηναϊκό τον δένει μέχρι το επόμενο καλοκαίρι, που σημαίνει ότι οι “ερυθρόλευκοι” –που είναι σε συνεχείς διαπραγματεύσεις με τον πρώην άσο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ- πρέπει να πληρώσουν για να τον αποκτήσουν».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.