ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΓΗΠΕΔΙΚΟ

Κονδύλι 20 εκατ. ευρώ θα απαιτήσει ο Αλαφούζος για ολική ανακατασκευή στη Λεωφόρο!

Ανατροπή δεδομένων στα όσα γνωρίζαμε για τη Λεωφόρο με τον Γιάννη Αλαφούζο να ζητάει περισσότερα χρήματα για ολική ανακατασκευή της Λεωφόρου.

Κονδύλι 20 εκατ. ευρώ θα απαιτήσει ο Αλαφούζος για ολική ανακατασκευή στη Λεωφόρο!

Ανατροπή δεδομένων στα όσα γνωρίζαμε για τη Λεωφόρο με τον Γιάννη Αλαφούζο να ζητάει περισσότερα χρήματα για ολική ανακατασκευή της Λεωφόρου.

Ο μεγαλομέτοχος της πράσινης ΠΑΕ θα αξιώσει από την Πολιτεία το ποσό των 20 εκατ. ευρώ για την ολική ανακαίνιση της Λεωφόρου, σε μία προσπάθεια το Απόστολος Νικολαϊδης να γίνει ένα σύγχρονο γήπεδο, με τελείως διαφορετική όψη απ’ αυτή που έχει ως σήμερα. Ολα αυτά, φυσικά, τη στιγμή που ο Βοτανικός είναι πάντα στο τραπέζι και αποτελεί μεγάλη επιθυμία του δήμαρχου Αθηναίων, Κώστα Μπακογιάννη.

Ο Γιάννης Αλαφούζος και ο δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης έχουν προγραμματίσει κατ’ ιδίαν συνάντηση την Πέμπτη. Οι δυο πλευρές θα συζητήσουν για τη διπλή ανάπλαση και αν δεν ικανοποιηθεί το αίτημα του Παναθηναϊκού για συστέγαση όλων των τμημάτων στον Βοτανικό, το τριφύλλι θα προτείνει την ολική ανακατασκευή της Λεωφόρου.

«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα
«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα 71.337 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Αυτό για να συμβεί, θα πρέπει  να υπάρξει τροποποίηση του νόμου που θα επιτρέψει τη διαδικασία βαρύτερων εργασιών για την ανακατασκευή της ιστορικής έδρας του Παναθηναϊκού, καθώς επίσης και των χώρων που χρησιμοποιεί ο Ερασιτέχνης. Στο πλαίσιο αυτό, θα ζητηθεί τριπλασιασμός του κονδυλίου από την περιφέρεια και από 7 εκατ. ευρώ να δοθούν 20, όπως δηλαδή συνέβη με την ΑΕΚ για το νέο γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Μένει να δούμε τι θα πει ο Κώστας Μπακογιάννης και ποια θα είναι η θέση του δήμου Αθηναίων στο plan b του Παναθηναϊκού για ολική ανακατασκευή της Λεωφόρου και όχι απλά για ένα λίφτινγκ. Επί της ουσίας, το τριφύλλι (ΠΑΕ και Ερασιτέχνης) θα ζητήσει μόνιμη λύση σε μια νέα Λεωφόρο, αν δεν ικανοποιηθούν όλα τα αιτήματά του για τον Βοτανικό.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...