ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Δένδιας: “Γι αυτό φόρεσα μάσκα του Παναθηναϊκού”

Ο υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Δένδιας, μίλησε για την απόφασή του να φορέσει μάσκα του Παναθηναϊκού για να υποδεχθεί την Ισπανίδα ομόλογό του

Δένδιας:

Ο υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Δένδιας, μίλησε για την απόφασή του να φορέσει μάσκα του Παναθηναϊκού για να υποδεχθεί την Ισπανίδα ομόλογό του

«Αν τη μάσκα την φοράτε ενόψει του αγώνα της άλλης εβδομάδας μεταξύ Ολυμπιακού και Γουλβς κι εγώ μαζί σας. Παίζει ελληνική ομάδα και θα είμαστε με τον Ολυμπιακό. Εγώ έχω προσωπική σχέση με την Ισπανίδα συνάδελφο, και αυτή και η οικογένειά της έχουν συγκεκριμένες προτιμήσεις με ομάδα που οι φίλαθλοι της έχουν σχέση με το Παναθηναϊκό και πρέπει να σας πω ότι οι προσωπικές σχέσεις και η αθλητική διπλωματία που είναι κομμάτι τους, έχουν πολύ μεγάλη σημασία και μπορεί να αποδειχθούν πολύ χρήσιμα για τη χώρα», σημείωσε ο υπουργός Εξωτερικών.

«Όταν με επισκέφτηκε ο υπουργός Εξωτερικών της Ουγγαρίας μου έφερε μανικετόκουμπα με τον Φέρενς Πούσκας. Για να του επιστρέψω την χειρονομία θα του πάω μανικετόκουμπα με τον Λάγιος Ντέταρι, τον επόμενο θρύλο του ουγγρικού ποδοσφαίρου, που έχει παίξει στην Ελλάδα (σ.σ.: στον Ολυμπιακό)».

Πάνω από 8/10 έχεις γνώσεις: Αναγνωρίζεις 10 ήρωες της Επανάστασης του ’21 από μία μόνο εικόνα;
Πάνω από 8/10 έχεις γνώσεις: Αναγνωρίζεις 10 ήρωες της Επανάστασης του ’21 από μία μόνο εικόνα; 65.396 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...