Μπορεί οι ειδικοί να μην είναι ακόμα σε θέση να προσδιορίσουν με ακρίβεια το χρονικό διάστημα που θα χρειαστεί προκειμένου να επιστρέψουν οι φίλαθλοι στις εξέδρες, ωστόσο, στόχος της Π.Α.Ε. Παναθηναϊκός είναι όταν το επιτρέψουν οι συνθήκες, να συμβεί με τον βέλτιστο τρόπο για τα ΑμεΑ.

Στο πλαίσιο του προγράμματος «Παναθηναϊκός για όλους» και με απώτερο σκοπό τη βελτιστοποίηση των συνθηκών κάτω από τις οποίες φιλοξενούνται στους εντός έδρας αγώνες του Παναθηναϊκού ΑμεΑ, πραγματοποιήθηκε σήμερα επίσκεψη αντιπροσωπείας της ΕΛΕΠΑΠ, στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας. Όσοι παραβρέθηκαν στην επίσκεψη διένυσαν όλη τη διαδρομή από την πύλη Α μέχρι τη θύρα 13 στην οποία και έχουν πρόσβαση τα άτομα με αμαξίδιο. Συζητήθηκαν τυχόν βελτιωτικές ενέργειες ώστε να γίνει πιο εύκολη η πρόσβαση στο στάδιο, ενώ είχαν και την ευκαιρία να αποκτήσουν μία εικόνα της εμπειρίας θέασης.

Εκ μέρους της Π.Α.Ε. Παναθηναϊκός το παρών έδωσαν η υπεύθυνη προσβασιμότητας ΑμεΑ, Κατερίνα Μπασάρη και η υπεύθυνη εταιρικής κοινωνικής ευθύνης, Κωνσταντίνα Σκορδά. Από πλευράς ΕΛΕΠΑΠ συμμετείχαν στην επίσκεψη ένα άτομο με αμαξίδιο, ένα με κινητικά προβλήματα και άλλα δύο ως βοηθητικό προσωπικό. Παρόντες ήταν ακόμα ο συντονιστής διευθυντής του ΟΑΚΑ, Κωνσταντίνος Χαλιορής και η υπεύθυνη εγκατάστασης του κεντρικού σταδίου, Χριστίνα Μιχαήλ. Στο τέλος της επίσκεψης, η Π.Α.Ε. Παναθηναϊκός παρέδωσε στην αντιπροσωπεία της εταιρίας αναμνηστικά δώρα.

Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ
Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ 3.301 ΠΡΟΒΟΛΕΣ