ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Βόλεϊ

«Πράσινη» η Κασδοβασίλη

Ο Παναθηναϊκός ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας της με την Ιωάννα Κασδοβασίλη.

«Πράσινη» η Κασδοβασίλη

Αναλυτικά:

Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με την κεντρική Ιωάννα Κασδοβασίλη για την αγωνιστική σεζόν 2020-21 στο γυναικείο τμήμα βόλεϊ.

Η 23χρονη κεντρική (1.80μ.) θα ενισχύσει τα «φίνα κορίτσια» στη φετινή προσπάθεια  τους και η ίδια επιστρέφει στον Σύλλογο της καρδιάς της μετά από έξι χρόνια.

Αναλυτικά η καριέρα της:

Παναθηναϊκός: Κυριάρχησε και πήρε προβάδισμα πρόκρισης!
Παναθηναϊκός: Κυριάρχησε και πήρε προβάδισμα πρόκρισης! 1.113 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

2009-2014 Παναθηναϊκός

2014-2015 Πήγασος Χαϊδαρίου

2015-2016 Ιωνικός Νέας Φιλαδέλφειας

2016-2020 Άρτεμις Κορυδαλλού

2020 Παναθηναϊκός

Σε δήλωση της στο www.pao1908.com η Ιωάννα Κασδοβασίλη επισήμανε «Είμαι πολύ ενθουσιασμένη που γυρίζω στην οικογένεια του Παναθηναϊκού. Ήταν όνειρο μου να επιστρέψω στον Σύλλογο και θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό για να εκπληρώσουμε τους στόχους μας. Από κει και πέρα εύχομαι υγεία και μια καλή αγωνιστική σεζόν που να ολοκληρωθεί εντός αγωνιστικού χώρου».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...