ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

“Δε θα αφήσουμε το σπίτι μας τόσο απλά – Ιστορικά γήπεδα δεν γκρεμίζονται έτσι”

Τη στιγμή που το γηπεδικό ζήτημα στον Παναθηναϊκό είναι σε πρώτο πλάνο, οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού είναι αποφασισμένοι να παίξουν δυνατά το χαρτί της Λεωφόρου.

Τη στιγμή που το γηπεδικό ζήτημα στον Παναθηναϊκό είναι σε πρώτο πλάνο, οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού είναι αποφασισμένοι να παίξουν δυνατά το χαρτί της Λεωφόρου.

Ως γνωστόν, τη στιγμή που άπαντες περιμένουν τις ανακοινώσεις του δήμαρχου Αθηναίων, Κώστα Μπακογιάννη για τη διπλή ανάπλαση και το γήπεδο στον Βοτανικό, ο Παναθηναϊκός ρίχνει στο τραπέζι και την εναλλακτική της ολικής ανακαίνικης – ανακατασκευής της Λεωφόρου. Οι πράσινοι, ΠΑΕ και Ερασιτέχνης, θέλουν να ικανοποιηθούν όλα τους τα αιτήματα για να πάνε στον Βοτανικό, σε διαφορετική περίπτωση επιθυμούν την επιστροφή τους στο “Απόστολος Νικολαϊδης”, το οποίο θα έχει τελείως διαφορετική μορφή με μεγάλωμα σε γήπεδο 22.000 θέσεων, αλλά και ανακαίνιση στα πάντα, τόσο στο ποδοσφαιρικό γήπεδο, όσο και στις εγκαταστάσεις του Ερασιτέχνη.

Είναι χαρακτηριστικό ότι άνθρωποι του Παναθηναϊκού τονίζουν για το θέμα: “Δε γίνεται να γκρεμίζονται ιστορικά γήπεδα. Η Λεωφόρος είναι το πλέον ιστορικό γήπεδο της Ελλάδας και φυσικά είναι το σπίτι μας. Εμείς δε θα αφήσουμε το σπίτι μας τόσο απλά. Δεν μπορούμε να το κάνουμε έτσι”.

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 21.599 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ολα αυτά κι ενώ βρισκόμαστε σε αναμονή για το κρίσιμο ραντεβού Αλαφούζου – Μπακογιάννη, την ερχόμενη εβδομάδα. Ο δήμαρχος Αθηναίων επιθυμεί έντονα την υλοποίηση της διπλής ανάπλασης, αλλά για να συμβεί κάτι τέτοιο θα πρέπει να έχει εξασφαλιστεί το 100% της χρηματοδότησης. Οπως και να ‘χει, το τριφύλλι έχει ένα ισχυρό χαρτί, το Απόστολος Νικολαϊδης και την ανακαίνισή του, παρακολουθεί στενά τις εξελίξεις και περιμένει να δει τι μέλλει γενέσθαι. Κάθε πρόβλεψη στο κρίσιμο ζήτημα του γηπέδου εμπεριέχει ρίσκο και κανείς δεν μπορέι να πει με σιγουριά τι θα συμβεί. Ας έχουμε όλοι μας υπομονή και ας περιμένουμε τις εξελίξεις.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.