ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Έφυγε και επιστρέφει για την προετοιμασία ο Σαβιέρ

Ο Αντόνιο Σαβιέρ αναχώρησε για την πατρίδα του και αναμένεται να επιστρέψει στη χώρα μας για την προετοιμασία του τριφυλλιού.

Έφυγε και επιστρέφει για την προετοιμασία ο Σαβιέρ

Ο Παναθηναϊκός ανακοίνωσε χθες την απόκτηση του Αντόνιο Σαβιέρ, για τον οποίο μάθετε πρώτοι από το Panathinaikos24.gr.

Ο Πορτογάλος, αφού υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο με τους πράσινους, μετέβη στο Κορωπί. Εκεί ο Τσάβι Ρόκα τον ξενάγησε στις πράσινες εγκαταστάσεις. Στη συνέχεια μάλιστα είχε και τετ α τετ με τον προπονητή της ομάδας, Ντάνι Πογιάτος.

Ο Πογιάτος ανέλυσε στον Πορτογάλο το πλάνο που έχει για την ομάδα και του μίλησε γενικότερα για τους στόχους του τριφυλλιού τη νέα σεζόν.

«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα
«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα 71.006 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο Σαβιέρ σήμερα το πρωί αποχώρησε από τη χώρα μας με προορισμό την Πορτογάλια. Ο νέος αριστερός εξτρέμ του Παναθηναϊκού αναμένεται να επιστρέψει λίγες μέρες πριν την έναρξη της προετοιμασίας, για να βρει σπίτι και να εγκατασταθεί μόνιμα πιθανότατα μαζί με την οικογένεια του.

Υπενθυμίζουμε ότι την Δευτέρα έρχεται στη χώρα μας ο Λούκας Βιγιαφάνιες, προκειμένου να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό.

Οι πράσινοι  πλέον έχουν ρίξει το βάρος στην απόκτηση ενός ακραίου μπακ.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...