ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΜΠΑΣΚΕΤ

Το συγκινητικό αντίο του Τόμας στους φίλους του Παναθηναϊκού (Pic)

Ο Ντεσόν Τόμας είπε το δικό του αντίο στον κόσμο του Παναθηναϊκού, καθώς θα συνεχίσει την καριέρα του στην Alvark Tokyo.

Το συγκινητικό αντίο του Τόμας στους φίλους του Παναθηναϊκού (Pic)

Ο Ντεσόν Τόμας, μετά από δύο χρόνια στον Παναθηναϊκό, αποχωρεί και θα συνεχίσει την καριέρα του στην ιαπωνική ομάδα Alvark Tokyo.

Ο μπασκετμπολίστας πέρασε πανέμορφες στιγμές με την φανέλα του τριφυλλιού, τις οποίες απ΄ ότι φαίνεται δεν θα αφαιρέσει πότε από την μνήμη του.

Ο Τόμας με ανάρτηση του στο Instagram είπε το δικό του αντίο στον κόσμο του Παναθηναϊκού.

Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!»
Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!» 40.584 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Χαρακτηριστικά ανέφερε:

«Να ζείτε την κάθε στιγμή. Να περιβάλλεστε από θετική ενέργεια, να οραματίζεστε στόχους. Να επιβραβεύετε τον εαυτό σας. Να αναγνωρίζετε τα θετικά χαρακτηριστικά σας και την πρόοδο σας, να είστε καλοί με τον εαυτό σας. Μην συγκρίνετε τον εαυτό σας με άλλους. Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους οπαδούς του Παναθηναϊκού για την αγάπη τους και την υποστήριξή τους, ήταν δύο καταπληκτικά χρόνια, με πρόοδο και πάθος στα χρόνια μου εκεί. Καλή αντάμωση. Είμαι ενθουσιασμένος για το ταξίδι μου στο Τόκιο, που έρχεται σύντομα. Η αγάπη είναι αγάπη»

Δείτε την ανάρτηση:

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...