ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΜΠΑΣΚΕΤ

Τα καλύτερα του Τόμας με τη φανέλα του Παναθηναϊκού (vid)

Θυμηθείτε ορισμένες από τις καλύτερες στιγμές του Ντεσόν Τόμας με την φανέλα του τριφυλλιού.

Τα καλύτερα του Τόμας με τη φανέλα του Παναθηναϊκού (vid)

Ο Ντεσόν Τόμας, μετά από δύο χρόνια αποχωρεί από το στρατόπεδο του Παναθηναϊκού.

Ο Αμερικανός ήταν κάτι παραπάνω από θετικός σε αυτό το χρονικό διάστημα που φόρεσε τα πράσινα. Πολλές καλές εμφανίσεις και δεν ήταν λίγες οι φορές που «κουβάλησε» τους πράσινους σε δύσκολες στιγμές.

Τον Φλεβάρη του 2019 κατέκτησε το Κύπελλο Ελλάδας, κόντρα στον ΠΑΟΚ με 79-73, με τον ίδιο να κάνει νταμπλ-νταμπλ (12 πόντοι, 10 ριμπάουντ). Λίγους μήνες αργότερα και συγκεκριμένα τον Ιούνιο του 2019 κατέκτησε το πρωτάθλημα με τα πράσινα, νικώντας στην σειρά των τελικών τον Προμηθέα Πατρών με 3-0.

Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν!
Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν! 48.031 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Με τον Παναθηναϊκό πραγματοποίησε πολύ καλές εμφανίσεις στη σεζόν 2019/20, έχοντας στην Ευρωλίγκα κατά μ.ο 13,9 πόντους με 56,6% στα δίποντα, 35,9% στα τρίποντα, 78% στις βολές, 4,4 ριμπάουντ, 1 ασίστ και 1 κλέψιμο, με την αξιολόγηση του να είναι στο 13,9.

Εκτός όμως από τα νούμερα και τα στατιστικά κανείς δεν θα ξεχάσει το πάθος του σε κάθε πόντο και γενικότερα το δέσιμο του με την πράσινη κερκίδα.

Ο Τόμας φεύγει σαν… φίλος από τον Παναθηναϊκό με την ελπίδα κάποια στιγμή να επιστρέψει και να καταφέρει ακόμα μεγαλύτερα πράγματα με τη φανέλα του τριφυλλιού.

Βεβαία τα λόγια… φτάνουν. Δείτε τα βίντεο που ακολουθούν και θα καταλάβετε τι έκανε ο Τόμας με τα «πράσινα».

https://www.youtube.com/watch?v=KGRb0sTcz8I

https://www.youtube.com/watch?v=UWJddb_ZvBk

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.