ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Ισόπαλο το φιλικό της Κ-19

Ισόπαλη δίχως τέρματα αναδείχθηκε η Κ19 του Παναθηναϊκού σε φιλικό προετοιμασίας με αντίπαλο τον Κυανό Αστέρα Βάρης.

Ισόπαλο το φιλικό της Κ-19

Το δεύτερο φιλικό προετοιμασίας της έδωσε το απόγευμα του Σαββάτου η Κ19 του Παναθηναϊκού, που μετά τον Πανιώνιο την περασμένη εβδομάδα, αντιμετώπισε τον Κυανό Αστέρα Βάρης, που τη νέα σεζόν θα αγωνίζεται στη Γ’ Εθνική.

Ο Παναθηναϊκός ήταν καλύτερος όμως δεν βρήκε τρόπο να σκοράρει και το 0-0 «σφράγισε» τις προσπάθειες των δύο ομάδων. Αξίζει να σημειωθεί πως οι πολύ υψηλές θερμοκρασίες που επικρατούν στην Αττική δυσκόλεψαν το έργο των ποδοσφαιριστών.

Οι Πράσινοι ήταν ανώτεροι των αντιπάλων τους στο πρώτο ημίχρονο, έχοντας την κατοχή της μπάλας αλλά και σημαντικές ευκαιρίες για να σκοράρουν τις οποίες όμως δεν κατάφεραν να αξιοποιήσουν.

«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα
«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα 71.086 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Στην επανάληψη οι πολλές αλλαγές που έγιναν επηρέασαν την εικόνα του ματς, που σε αρκετά σημεία έμοιαζε άναρχο. Παρ’ όλα αυτά και πάλι το Τριφύλλι ήταν αυτό που είχε τις δύο καλύτερες στιγμές με τον Τόρρα να σημαδεύει το δοκάρι του αντίπαλου τερματοφύλακα αλλά και τον Μπιλάλ να μην μπορεί από πλεονεκτική θέση μέσα από την περιοχή να σκοράρει.

Ένα γκολ που πέτυχε ο Παυλάκης ακυρώθηκε ως οφσάιντ και το 0-0 έμεινε μέχρι και το τελευταίο σφύριγμα από τον διαιτητή της αναμέτρησης.

Η αρχική ενδεκάδα για τον Παναθηναϊκό: Οικονομάκης, Πορφυρόπουλος, Κούτσιας, Σιδεράς, Ρόμπι, Φρόκου, Τουρκοχωρίτης, Κρυπαράκος, Τζαβίδας, Καρβούνης, Λαζαρίδης.

Στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου πέρασαν στο ματς οι Νικολάου, Ζαφείρης, Παυλάκης, Γωγουβίτης, Βόσσος, Στόιος, Καρνέσης, Μπιλάλ, Τόρρα.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...