Ο Παναθηναϊκός, παρά το γεγονός ότι η μεταγραφική περίοδος έχει δρόμο μπροστά της, έχει αποκτήσει αρκτετούς ποδοσφαιριστές ενόψει της νέας σεζόν.

Οι πράσινοι έχουν τον Καρλίτος από το χειμώνα (δεν είχε δικαίωμα συμμετοχής το περασμένο εξάμηνο), τον Αϊτόρ για δεξί εξτρέμ, τον Σαβιέρ για τη θέση του αριστερού εξτρέμ, τον Βελέθ για τα σέντερ μπακ ενώ την Δευτέρα αναμένεται στην χώρα μας ο Βιγιαφάνιες, προκειμένου το τριφύλλι να.. κλείσει μεσοεπιθετικά.

Στο στρατόπεδο του Παναθηναϊκού πλέον έχουν ρίξει το βάρος στην απόκτηση των δύο μπακ ( ένας αριστερά και ένας δεξιά) και ενός 8αριού. Προτεραιότητα σε αυτή τη φάση που βρισκόμαστε αποτελεί το δεξί μπακ, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως ο Τσάβι Ρόκα δεν έχει τα μάτια του ανοιχτά και για τις υπόλοιπες θέσεις.

Στη θέση του δεξί μπακ ο Ισπανός τεχνικός διευθυντής έχει ξεχωρίσει δύο – τρεις περιπτώσεις και το επόμενο χρονικό διάστημα θα έχει καταλήξει στον… εκλεκτό.

Όπως όλα δείχνουν μέχρι την έναρξη της προετοιμασίας (6 Αυγούστο) δεν θα υπάρχουν εξελίξεις, αλλά μέσα στις επόμενες δύο εβδομάδες δεδομένα κάτι θα γίνει.

➡️ Γράψε το σχόλιο σου

HIGHLIGHTS