Ο Φεντερίκο Μακέντα έχει συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό για ένα ακόμη χρόνο. Με το τριφύλλι στο στήθος ο Ιταλός στράικερ έχει κάνει αρκετές καλές εμφανίσεις, με αποτέλεσμα να αρχίσει να… ακούγεται το όνομα του.

Ο Ιταλός επιθετικός βρίσκεται στη λίστα αρκετών ομάδων, αλλά μέχρι τη στιγμή αυτή κάποια επίσημη κρούση δεν φαίνεται να έχει γίνει στον Παναθηναϊκό. Ο Μακέντα περνάει καλά στην Ελλάδα, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα ήθελε να πάει σε ένα καλύτερο πρωτάθλημα.

Πολλές φορές και μέσα στη διάρκεια της χρονιάς είπε ότι θα επιθυμούσε να ξαναπαίξει στην Ιταλία. Βέβαια, για να γίνει αυτό που μιλάμε μέσα στο καλοκαίρι θα πρέπει να ικανοποιηθεί οικονομικά και ο Παναθηναϊκός.

Με μία πρόταση κοντά στο ένα εκατ. ευρώ το τριφύλλι θα τον δώσει σίγουρα τον Μακέντα, καθώς δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι από τον Δεκέμβριο και μετά έχει το δικαίωμα να υπογράψει σε όποια ομάδα θέλει.

Μένει να δούμε τελικά αν το φιλολογικό ενδιαφέρον των συλλόγων του εξωτερίκού μετουσιωθεί σε πρόταση, που να ικανοποιεί φυσικά και τα… θέλω του τριφυλλιού.

Αν αυτό δεν γίνει τότε ο Μακέντα θα παραμείνει κάτοικος Αθήνας ενόψει της νέας σεζόν.

➡️ Γράψε το σχόλιο σου