ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΝΙΚΟΛΑΣ ΒΑΣΙΛΑΡΑΣ BLOG

Η… μπάλα στον Πογιάτος!

Οι ποιοτικές για τα δεδομένα της… περίστασης μεταγραφές και το «στοίχημα» με τον νέο προπονητή. Γράφει ο Νικόλας Βασιλαράς.

Η… μπάλα στον Πογιάτος!

Φτιάχνεται σιγά – σιγά το παζλ. Λείπουν αρκετά κομμάτια, αλλά τα περισσότερα έχουν συμπληρωθεί και έχουμε μια γενική εικόνα για το τι περίπου θα «παιχτεί». Η μεταγραφή – επιστροφή του Λούκας Βιγιαφάνες ήταν μια ακόμη κίνηση προς τη σωστή κατεύθυνση, όπως και αυτές που είχαν προηγηθεί από τον Γενάρη.

Η ποιοτική ενίσχυση της ομάδας είναι δεδομένη ΠΑΝΤΑ βέβαια με βάση τις ιδιαίτερες συνθήκες που περνά τα τελευταία χρόνια το τριφύλλι. Πάρτε για παράδειγμα τον Αργεντίνο που στην πρώτη του θητεία απλώς συμπλήρωνε παιχταράδες όπως ο Μπεργκ και τώρα ήρθε για ηγέτης δίχως αυτό να σημαίνει ότι δεν μπορεί. Τα σημεία των καιρών αναλύουμε για να ξέρουμε τι λέμε και τι περιμένουμε. O Kαρλίτος και ο Αϊτόρ είναι επίσης μεταγραφές που περιμένεις να ηγηθούν και να σου κάνουν τη διαφορά ενώ κυρίως ο Σαβιέρ, πιθανότατα και ο Βέλεθ σε πρώτη φάση λογίζονται ως εναλλακτικές ή αν θέλετε δεν ξεκινούν ως φαβορί για να πάρουν φανέλα βασικού.

Με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι ο Ρόκα θα έχει μια… σχετική άνεση στο πορτοφόλι του, όχι για «τρέλες» αλλά επ’ ουδενί σαν την πολιτική λιτότητας των προκατόχων του, αναμένεται και οι επόμενες κινήσεις να είναι τουλάχιστον σε επίπεδο βιογραφικού και πρώτης εντύπωσης καλές. Γενικότερα υπάρχει η αίσθηση ότι το ρόστερ της ομάδας τη νέα εποχή θα είναι αναβαθμισμένο σε σχέση με την τελευταία διετία αν και για τους πάντες και τα πάντα καθρέφτης θα είναι το γήπεδο.

Με βάση λοιπόν όλα τα παραπάνω γίνεται σαφές ότι την απάντηση στο αν ο νέος Παναθηναϊκός θα είναι (και αν ναι, πόσο) καλύτερος σε σχέση με τον προηγούμενο την έχει ΜΟΝΟ ο προπονητής. Αυτός είναι το μεγαλύτερο στοίχημα και ερωτηματικό για τη νέα σεζόν, εκεί εστιάζονται και οι όποιες αμφιβολίες ασχέτως αν μιλάμε για μια περίπτωση που όντως έχει ενδιαφέρον. Ο Ρόκα μολονότι μπορούσε με βάση τα χρήματα που είχε να πάει σε μια πιο safe επιλογή (το safe είναι σχετικό) επέλεξε να δώσει το χρίσμα στον Πογιάτος ποντάροντας στην πολύ καλή δουλειά του στους μικρούς της Ρεάλ αλλά και την κάψα που θα έχει να προπονήσει για παρθενική φορά πρώτη ομάδα.

Προς αποφυγή παρεξηγήσεων αυτό που γράφεται μπορεί να λέει πολλά, μπορεί και… τίποτα. Είπαμε πως ο καθρέφτης για όλους είναι το γήπεδο και εκεί δίνονται οι απαντήσεις, απλά όταν έχεις στον πάγκο σου κάποιον γνωστότερο τεχνικό εκτός από απαιτήσεις υπάρχει και μεγαλύτερη υπομονή.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...

READ MORE