ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

«Ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού για Αντόνοφ και Ρόντιτς»

Σύμφωνα με τους Σέρβους ο Παναθηναϊκός ενδιαφέρεται για τον Αντόνοφ και για τον Ρόντιτς.

«Ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού για Αντόνοφ και Ρόντιτς»

Ο μεταγραφικός σχεδιασμός του Παναθηναϊκού βρίσκεται σε εξέλιξη και κάθε μέρα διάφορα ονόματα βλέπουν το φως της δημισιότητας. Σήμερα οι Σέρβοι αναφέρουν δύο παίκτες που θέλει ο Παναθηναϊκός.

Συγκεκριμένα, δημοσίευμα από τη Σερβία  κάνει λόγο για ενδιαφέρον του τριφυλλιού για τους Μίλαν Ρόντιτς και Νεμάνια Αντόνοφ. Μάλιστα οι Σέρβοι τονίζουν ότι ο Παναθηναϊκός έχει έρθει ήδη σε επαφή με τους δύο παίκτες. Επίσης επισημαίνεται ότι εξελίξεις αναμένεται να υπάρξουν μέχρι τα μέσα του μήνα.

Ο Ρόντιτς είναι 29 χρονών και αγωνίζεται στον Ερυθρό Αστέρα. Ο Σέρβος σύμφωνα με το δημοσίευμα έχει συμβόλαιο μέχρι το 2022, αλλά αναμένεται να μείνει ελεύθερος από την ομάδα του.  Από την άλλη ο Νεμάνια Αντόνοφ είναι 25 ετών και αγωνίζεται στη Μουσκρόν και δεσμεύεται με συμβόλαιο για έναν ακόμη χρόνο.

«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα
«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα 71.335 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...