ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΒΟΛΕΪ

Ανακοινώθηκε ο Ράπτης – “Εδώ είναι το σπίτι μου”

Με ανακοίνωσή του ο ερασιτέχνης Παναθηναϊκός γνωστοποίησε την παραμονή του Αλέξανδρου Ράπτη στην ανδρική ομάδα βόλεϊ και την επόμενη χρονιά.

Ανακοινώθηκε ο Ράπτης -

Με ανακοίνωσή του ο ερασιτέχνης Παναθηναϊκός γνωστοποίησε την παραμονή του Αλέξανδρου Ράπτη στην ανδρική ομάδα βόλεϊ και την επόμενη χρονιά.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Αλέξανδρο Ράπτη για την αγωνιστική σεζόν 2020-2021 στο ανδρικό τμήμα βόλεϊ.

Στο «τριφύλλι» θα συνεχίσει την καριέρα του ο MVP του περσινού πρωταθλήματος Αλέξανδρος Ράπτης καθώς συμφώνησε σε όλα με τους «πράσινους» και τη νέα χρονιά.

Αναμφίβολα πρόκειται για μια ακόμα κίνηση που δείχνει την διάθεση να παραμείνει ο Σύλλογος πρωταθλητής.

«Βραχυκύκλωμα» στο Μετς για τον Παναθηναϊκό και η πρόκριση θα κριθεί στη Θεσσαλονίκη
«Βραχυκύκλωμα» στο Μετς για τον Παναθηναϊκό και η πρόκριση θα κριθεί στη Θεσσαλονίκη 1.948 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Το βιογραφικό του 20χρονου ακραίου-διαγώνιου:

2013-2018 ΑΕΠ Ολυμπιάς

2018-σήμερα Παναθηναϊκός

Σε δήλωση του στο www.pao1908.com ο Αλέξανδρος Ράπτης επισήμανε «Υπήρξε αμοιβαία θέληση και από μένα και από τον Παναθηναϊκό και έτσι θα συνεχίσω  και τη νέα χρονιά. Ευχαριστώ ιδιαιτέρως κάποιους ανθρώπους μέσα από την ομάδα που με έκαναν από την πρώτη στιγμή να νιώσω οικεία στον Σύλλογο και νιώθω τον Παναθηναϊκό σαν το σπίτι μου»

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...