ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Προχωρημένες οι συζητήσεις για την αποχώρηση του Βέργου

Θέμα ημερών είναι η αποχώρηση του Νίκου Βέργου από τον Παναθηναϊκό.

Προχωρημένες οι συζητήσεις για την αποχώρηση του Βέργου

Θέμα ημερών είναι η αποχώρηση του Νίκου Βέργου από τον Παναθηναϊκό.

Ο Έλληνας επιθετικός δεν υπολογίζεται από το τριφύλλι και σύντομα αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν. Οι “πράσινοι” βρίσκονται σε συζητήσεις για την αποδέσμευσή του. Ο Βέργος, που αγωνίστηκε από τον Ιανουάριο δανεικός στην Έρκουλες, έχει συμβόλαιο μέχρι το 2021, αλλά δεν είναι στα πλάνα της ομάδας, αφού δεν κατάφερε να πείσει ότι μπορεί να προσφέρει αυτά που πρέπει στον Παναθηναϊκό.

Σύντομα η συνεργασία των δυο πλευρών θα τερματίσει. Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται σε συζητήσεις με τον Βέργο για να συμβεί αυτό, ενώ δεν αποκλείεται να κρατήσει κι ένα ποσοστό μεταπώλησης, κάτι το οποίο θα ξεκαθαρίσει τις επόμενες μέρες με τη γνωστοποίηση του “διαζυγίου”.

Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid)
Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid) 6.015 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.