ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Σύλλογος πιο Μεγάλος: Αυτό το ποσό έχει συγκεντρωθεί

Ο "Σύλλογος πιο Μεγάλος" προχώρησε σε ενημέρωση για το ποσό που έχει συγκεντρωθεί από τον κόσμο και για τη συνέχεια.

Σύλλογος πιο Μεγάλος: Αυτό το ποσό έχει συγκεντρωθεί

Ο “Σύλλογος πιο Μεγάλος” προχώρησε σε ενημέρωση για το ποσό που έχει συγκεντρωθεί από τον κόσμο και για τη συνέχεια.

Αναλυτικά

“Σήμερα συμπληρώνονται δύο εβδομάδες από την ημέρα που ξεκίνησε η καμπάνια “ΣΥΛΛΟΓΟΣ πιο ΜΕΓΑΛΟΣ” και το ποσό που έχει συγκεντρωθεί έως αυτήν τη στιγμή (σύμφωνα με την ενημέρωση που έχουμε από το λογιστήριο του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού) είναι 14.312 ευρώ.

Ολικό rebuilding: Αλλάζουν και 4 ξένοι του Παναθηναϊκού
Ολικό rebuilding: Αλλάζουν και 4 ξένοι του Παναθηναϊκού 2.072 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Με βάση τα μηνύματα με τα αποδεικτικά καταθέσεων που μας έχετε στείλει, υπολογίζουμε ότι περίπου 160 άνθρωποι έχουν συνεισφέρει στην καμπάνια μας. Άλλοι με 2, 5 ή 10 ευρώ και άλλοι με 500 ή ακόμα και 1.000 ευρώ.

Θεωρούμε ότι βρισκόμαστε σε καλό δρόμο, αλλά σίγουρα χρειάζεται επιπλέον προσπάθεια από όλους μας!

Θέλουμε να τονίσουμε το εξής: δεν πρόκειται να προχωρήσουμε σε καμία μετεγγραφή αθλητή, αν πρώτα δεν υπάρχει διαθέσιμο στο λογαριασμό το ανάλογο ποσό. Κοινώς, δεν τάζουμε αν δεν έχουμε! Θέλουμε να είμαστε απολύτως εντάξει απέναντι και στους αθλητές, αλλά και σε όλους εσάς που βοηθάτε ενεργά την καμπάνια μας και επιθυμία μας είναι να υπάρξει απόλυτη διαφάνεια όσον αφορά το εγχείρημα και τις κινήσεις που σκοπεύουμε να κάνουμε.

Για την πορεία του ποσού θα σας ενημερώνουμε στο εξής κάθε Δευτέρα, ενώ δεν αποκλείεται, εντός των επόμενων εικοσιτετράωρων να ανακοινώσουμε και τις τρεις πρώτες πρωταθληματικές μας μετεγγραφές που θα προκαλέσουν αίσθηση (υπάρχει προφορική συμφωνία και απομένουν τα τυπικά).

Είμαστε στη διάθεσή σας για κάθε απορία. Παράλληλα, συνεχίστε να ενισχύεστε την προσπάθεια. Όσο το συντομότερο καλυφθεί ο αρχικός μας στόχος, τόσο το καλύτερο! Αν, μάλιστα, υπερκαλυφθεί, θα προχωρήσουμε και σε έξτρα κινήσεις πρωταθλητισμού σε τμήματα που δεν έχουμε αναφέρει στην αρχική μας ανάρτηση, καθώς και στην επανίδρυση δύο τμημάτων (το ένα θα κάνει άμεσα πρωταθλητισμό.

Σας ευχαριστούμε θερμά!”.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.