ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Εύστοχοι στους τίτλους!

Τέταρτος φετινός τίτλος για το Τμήμα Σκοποβολής του Παναθηναϊκού Α.Ο. και 1.595ος για τον Σύλλογο καθώς πήρε το πρωτάθλημα και στο ελεύθερο πιστόλι εφήβων.

Εύστοχοι στους τίτλους!

Η πράσινη τριπλέτα πρωταθλητών Κανιούρης Νικόλαος-Σαλταγιάννης Αρης-Παναγιωτίδης Δημήτρης κατέκτησε το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα στο Ελεύθερο Πιστόλι Εφήβων.

Οι τριφυλλοφόροι σκοπευτές κατέλαβαν τις θεσεις 1-3-5 ως εξης: Κανιουρης Νικόλας πρωταθλητής με επίδοση 511/600, τρίτος μεταλλιουχος ο Σαλταγιάννης Άρης με σκορ 481/600 και 5ος ο Παναγιωτίδης Δημήτρης με σκορ 464/600.

Στο άλλο αγώνισμα της ημέρας Αεροβόλο Τουφέκι Mix Εφήβων-Νεανίδων, το ζευγάρι Λαζαράκος Αντώνης-Μιχελάκη Εμμανουέλα κατέκτησαν την 8η θέση, ενώ οι Γιαννιτσανος Γιαννης-Καλαϊτζάκη Δήμητρα την 11η αντίστοιχα.

Να «τελειώσει» την υπόθεση πρόκριση
Να «τελειώσει» την υπόθεση πρόκριση 400 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...