ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: Προχωράει για Ιωαννίδη

Ο Παναθηναϊκός μετά τον Σαβιέρ φαίνεται πως προχωράει για μια ακόμη κίνηση για την επιθετική του γραμμή.

Παναθηναϊκός: Προχωράει για Ιωαννίδη

Ο Παναθηναϊκός μετά τον Σαβιέρ φαίνεται πως προχωράει για μια ακόμη κίνηση για την επιθετική του γραμμή.

Οι πράσινοι, όπως επιβεβαιώνουν και από την ομάδα της Βοιωτίας, προχωρούν για την απόκτηση του Φώτη Ιωαννίδη, του 20χρονου επιθετικού ο οποίος είχε απασχολήσει και στο παρελθόν την ομάδα.

Επί της ουσίας, πρόκειται για μια εξτρά κίνηση για τη γραμμή κρούση του “τριφυλλιού” με τον νεαρό άσο, ο οποίος πρόσφατα ανανέωσε το συμβόλαιό του με τον Λεβαδειακό, αλλά όλα δείχνουν ότι θα αποχωρήσει για τον Παναθηναϊκό.

Ο Ιωαννίδης έχει ύψος 1,86μ. Μετράει συμμετοχές με τις μικρές Εθνικές ομάδες Κ18, Κ19, Κ21 (11) . Έχει βρει 8 φορές δίχτυα με την ομάδα της Βοιωτίας σε επίπεδο ανδρών και 6 με τις ακαδημίες του συλλόγου.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ