ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΜΠΑΣΚΕΤ

LIVE Poll: Να περιμένει ή όχι ο ΠΑΟ για Λαπροβίτολα;

Ψηφίστε στο poll του panathinaikos24.gr για το κρίσιμο θέμα του Νικόλας Λαπροβίτολα.

LIVE Poll: Να περιμένει ή όχι ο ΠΑΟ για Λαπροβίτολα;

Ψηφίστε στο poll του panathinaikos24.gr για το κρίσιμο θέμα του Νικόλας Λαπροβίτολα.

Ως γνωστόν, η Ρεάλ Μαδρίτης μετέφερε στον Αργεντινό γκαρντ ότι δεν τον αποδεσμεύει. Η βασίλισσα θέλει να έχει τη σιγουριά μέχρι τις οριστικές εξελίξεις με τον Καμπάτσο και μέχρι… νεωτέρας κρατάς τον παίκτη.

Το μεγάλο ερώτημα είναι αν ο Παναθηναϊκός πρέπει να περιμένει, παίρνοντας το ρίσκο να χάσει οριστικά τον παίκτη ή οφείλει να αναζητήσει άμεσα άλλη λύση για βασικό πλειμέικερ.

Πρόβλημα με Χεζόνια!
Πρόβλημα με Χεζόνια! 6.399 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Τo panathinaikos24.gr ζητάει την άποψή σας μέσω του poll που δημιούργησε

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...