ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: Επιστροφή στη βάση με 39 παίκτες στο Κορωπί

Αύριο το πρωί η πρώτη συγκέντρωση της ομάδας του Παναθηναϊκού ενόψει της νέας σεζόν.

Παναθηναϊκός: Επιστροφή στη βάση με 39 παίκτες στο Κορωπί

Το πρωί της Πέμπτης έχει προγραμματιστεί η πρώτη συγκέντρωση της ομάδας ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. Συνολικά 39 παίκτες έχουν ενημερωθεί να βρίσκονται στο «Γ. Καλαφάτης» έτσι ώστε να περάσουν όλοι από test για Covid-19 ανά γκρουπ, αρχής γενομένης από τις 8:00.

Αναλυτικά θα υποβληθούν σε έλεγχο οι: Διούδης, Ξενόπουλος, Κότσαρης, Χατζηγιαννάκης, Χριστογεώργος, Σένκεφελντ, Μακέντα, Κουρμπέλης, Καρλίτος, Σαβιέρ, Χατζηγιοβάνης, Μπουζούκης, Μαυρομμάτης, Σαμαράς, Κολοβέτσιος, Αθανασακόπουλος, Περέα, Σέχου, Κολοβός, Καραγιάννης, Μπεκ, Εμμανουηλίδης, Περέα, Καμπετσής, Αγιούμπ, Ζαγαρίτης, Σερπέζης, Αλεξανδρόπουλος, Θεοχάρης, Αϊτόρ, Φάουστο, Μολό, Χατζάρας, Δημήτρουλας, Πούγγουρας, Βέλεθ, Χατζηθεοδωρίδης, Κόναν, Σκεντεράι, Τζαβίδας.

Από το μεσημέρι της Πέμπτης και αφού πρώτα γίνουν γνωστά τα αποτελέσματα των test, σταδιακά θα ξεκινήσουν οι ποδοσφαιριστές του Τριφυλλιού να περνούν από εργομετρικές εξετάσεις.

Παραιτήθηκε ο Κούγιας!
Παραιτήθηκε ο Κούγιας! 45.731 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ακόμα, θα τους γίνει κινητική ανάλυση βάδισης με τη συνδρομή του Καθηγητή του Τμήματος Φυσικοθεραπείας του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής, Γιώργου Γεωργούδη και της ομάδας του. Στη συνέχεια θα υποβληθούν σε καρδιολογικό έλεγχο και θα γίνει αιμοληψία στο νοσοκομείο «ΥΓΕΙΑ».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...