ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΜΠΑΣΚΕΤ

Μένει στον Παναθηναϊκό ο Καλαϊτζάκης!

Ανατροπή δεδομένων με τον Γιώργο Καλαϊτζάκη, ο οποίος θα παραμείνει τελικά στον Παναθηναϊκό!

Μένει στον Παναθηναϊκό ο Καλαϊτζάκης!

Όπως αποκάλυψε πριν από λίγη ώρα το SDNA, ο Γιώργος Καλαϊτζάκης μένει τελικά στον Παναθηναϊκό. Η αλήθεια είναι ότι οι δύο πλευρές είχαν φτάσει μια ανάσα από το διαζύγιο, αλλά τελευταία στιγμή τα δεδομένα άλλαξαν.

Η διοίκηση των έξι φορές πρωταθλητών Ευρώπης έδειξε από την αρχή πως επιθυμούσε την παραμονή του διεθνή άσου στην ομάδα και πως ήθελε να ποντάρει σε αυτόν και στην επένδυση που έκανε πριν λίγα χρόνια.

Για να φτάσουμε στην αλλαγή του κλίματος, υπήρξε και στροφή 180 μοιρών του νεαρού, ο οποίος αντιλήφθηκε ότι του παρουσιάζεται μια χρυή ευκαρία.

Πρόβλημα με Χεζόνια!
Πρόβλημα με Χεζόνια! 7.477 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Αυτή η άλλαγη στάσης του Καλαϊτζάκη έκανε και τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού να το ξανασκεφτούν και αυτή την ώρα οδεύουμε προς οριστική συμφωνία.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...