ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

«Παναθηναϊκός, Ισραήλ ή Τουρκία οι επιλογές του Βιάνα»

Σύμφωνα με δημοσίευμα της «Record», ο Ντιόγκο Βιάνα αποχωρεί από την Μπράγκα και ένας από τους πιθανούς προορισμούς του είναι ο Παναθηναϊκός.

«Παναθηναϊκός, Ισραήλ ή Τουρκία οι επιλογές του Βιάνα»

Όπως σας έχουμε ενημερώσει εδώ και αρκετό καιρό ο Παναθηναϊκός βρίσκεται σε αναζήτηση δεξιού μπακ.

Δημοσίευμα από την Πορτογαλία αναφέρει ότι ο Παναθηναϊκός έχει καταθέσει πρόταση στον 30χρονο δεξιό μπακ της Μπράγκα, Ούγκο Βιάνα.

Ο Ούγκο Βιάνα, παρότι έχει συμβόλαιο, αποχωρεί από την πορτογαλική ομάδα και μάλιστα έχει προτάσεις και από Ισραήλ και Τουρκία, όπως αναφέρουν οι Πορτογάλοι.

Παραιτήθηκε ο Κούγιας!
Παραιτήθηκε ο Κούγιας! 45.929 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Είναι ένας έμπειρος ποδοσφαιριστής με πολλές παραστάσεις στην καριέρα του, που μπορεί να δώσει το κάτι παραπάνω στην δεξιά αμυντική πλευρά του τριφυλλιού.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...