ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Παρέμεινε «πράσινη» η Δίελα

Στον Παναθηναϊκό θα συνεχίσει και την επόμενη χρονιά η Ιωάννα Δίελα.

Παρέμεινε «πράσινη» η Δίελα

Στον Παναθηναϊκό θα συνεχίσει και την επόμενη χρονιά η Ιωάννα Δίελα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού: «Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με την Ιωάννα Δίελα για το γυναικείο τμήμα μπάσκετ για την αγωνιστική σεζόν 2020-2021.

Πρόκειται για μια ακόμα  σημαντική κίνηση που δείχνει την διάθεση του Συλλόγου να διατηρήσει το τμήμα σε υψηλό επίπεδο.

Ολικό rebuilding: Αλλάζουν και 4 ξένοι του Παναθηναϊκού
Ολικό rebuilding: Αλλάζουν και 4 ξένοι του Παναθηναϊκού 2.072 ΠΡΟΒΟΛΕΣ
Η 30χρονη (1.80μ.) σούτινγκ γκαρντ / σμολ φόργουορντ   θα συνεχίσει να αποτελεί ένα από τα βασικά κομμάτια της ομάδας ώστε να διεκδικήσει το καλύτερο δυνατό.

Αναλυτικά η καριέρα της:

2003-2005 Αχιλλέας Κάτω Αχαρνών

2005-2012 ΔΑΣΑΛ

2012-2017 Παναθηναϊκός

2017-2018 Φάρος Κερατσινίου

2018-2019 Πανιώνιος

2019-Παναθηναϊκός

Σε δήλωση της στο www.pao1908.com η Ιωάννα Δίελα ανέφερε: «Είμαι πολύ χαρούμενη που θα συνεχίσω και φέτος στον Παναθηναϊκό.

Αρχικά θέλω να ευχαριστήσω την διοίκηση Γιαννακόπουλου για την σταθερότητα που μας έδωσε και να ευχηθώ καλή επιτυχία στη νέα διοίκηση  για το  έργο που έχει αναλάβει να φέρει εις πέρας με την βοήθεια του κόσμου.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.