ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: Δεν υπολογίζονται Κολοβέτσιος και Κολοβός

Τόσο ο Δημήτρης Κολοβός όσο και ο Δήμητρης Κολοβέτσιος δε φαίνεται να υπολογίζονται στον Παναθηναϊκό.

Παναθηναϊκός: Δεν υπολογίζονται Κολοβέτσιος και Κολοβός

Τόσο ο Δημήτρης Κολοβός όσο και ο Δήμητρης Κολοβέτσιος δε φαίνεται να υπολογίζονται στον Παναθηναϊκό.

Οι δυο ποδοσφαιριστές αναμένεται να αναζητήσουν τον επόμενο σταθμό της καριέρας του και θα γυμνάζονται με το γκρουπ των “κομμένων”. Αυτό αποτελεί επιλογή των Ρόκα και Πογιάτος ενόψει της νέας σεζόν. Οι δυο παίκτες θα προπονούνται μαζί με Φάουστο, Μολό, Κότσαρη, Χατζάρα και Δημήτρουλα, αλλά και πιθανότατα τον Μπεκ από τον οποίο θα ζητηθεί να βρει ομάδα για την επόμενη χρονιά.

Για τον Ισπανό χαφ, όπως σας ενημερώσαμε, γίνονται, ήδη, συζητήσεις για νέο δανεισμό στην Ταραγόνα, ενώ κινητικότητα παρατηρείται το τελευταίο διάστημα και για τον Γάλλο εξτρέμ.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.200 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.