ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

H πρόταση της ΑΕΚ στον Ινσούα

Η ΑΕΚ βρίσκεται πολύ κοντά στο να κάνει δικό της τον πρώην πράσινο Εμάνουελ Ινσούα.

H πρόταση της ΑΕΚ στον Ινσούα

Ο Εμάνουελ Ινσούα αποτελεί παρελθόν από τον Παναθηναϊκό και πλέον αναζητά τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Όπως γράφει η «Live Sport», ο Αργεντινός αξίωνε περισσότερα από 600.000 ευρώ τον χρόνο, χρήματα που η ΑΕΚ αδυνατούσε να τα δώσει. Γι αυτό και στον «δικέφαλο» κράτησαν στάση αναμονής μιλώντας παράλληλα και με άλλους υποψήφιους στόχους για το αριστερό άκρο της άμυνας.

Για την ακρίβεια, η ΑΕΚ προσφέρει στον πρώην παίκτη του Παναθηναϊκού τριετές συμβόλαιο συνεργασίας με ετήσιες απολαβές τις 500.000 ευρώ. Μαζί με κάποια μπόνους που έχουν μπει στη συμφωνία θα εισπράξει κάτι περισσότερο από 1,5 εκατ. ευρω για τρία χρόνια.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.490 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.