ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Θλίψη: Πέθανε στην προπόνηση ο Ότζο

Ο Μάικλ Ότζο κατέρρευσε κατά την διάρκεια προπόνησης και έφυγε από την ζωή σε ηλικία 27 ετών! Θλίψη στην Σερβία και στο μπάσκετ της Ευρώπης.

Θλίψη: Πέθανε στην προπόνηση ο Ότζο

Σύμφωνα με όσα αναφέρονται στη Σερβία, ο Μάικλ Ότζο έφυγε από την ζωή σε ηλικία 27 ετών. Ο Νιγηριανός κατέρρευσε κατά την διάρκεια προπόνησης και υπέστη καρδιακή προσβολή, ενώ οι γιατροί δεν πρόλαβαν να κάνουν κάτι για να τον σώσουν.

Ο Ότζο έφτασε σε νοσοκομείο του Βελιγραδίου χωρίς σημάδια ζωής και ο θάνατός του επιβεβαιώθηκε από το ιατρικό προσωπικό. Το nova.rs αναφέρει πως ο 27χρονος έκανε προπόνηση στο γήπεδο της Παρτιζάν όταν συνέβη το μοιραίο περιστατικό.

Όπως είναι προφανές, η είδηση προκάλεσε μεγάλη θλίψη στην Σερβία και κυρίως στους ανθρώπους του Ερυθρού Αστέρα, όπου και αγωνίστηκε την τελευταία διετία ο αδικοχαμένος σέντερ. Νωρίτερα, ο Ότζο αγωνίστηκε και στην FMP.

Πάνω από 8/10 έχεις γνώσεις: Αναγνωρίζεις 10 ήρωες της Επανάστασης του ’21 από μία μόνο εικόνα;
Πάνω από 8/10 έχεις γνώσεις: Αναγνωρίζεις 10 ήρωες της Επανάστασης του ’21 από μία μόνο εικόνα; 57.130 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Πηγή: sdna.gr

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...