ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Η δημοπρασία του πίνακα του Απόστολου Νικολαϊδη (pic)

Τη Δευτέρα 10 Αυγούστου, στις 23.59, θα λήξει η δημοπρασία του πίνακα του Απόστολου Νικολαΐδη, ο οποίος έχει φτάσει, αυτήν την ώρα, στα 500 ευρώ.

Η δημοπρασία του πίνακα του Απόστολου Νικολαϊδη (pic)

Τη Δευτέρα 10 Αυγούστου, στις 23.59, θα λήξει η δημοπρασία του πίνακα του Απόστολου Νικολαΐδη, ο οποίος έχει φτάσει, αυτήν την ώρα, στα 500 ευρώ.

Η ανακοίνωση από το “Σύλλογος πιο μεγάλος”

Τη Δευτέρα 10 Αυγούστου, στις 23.59, θα λήξει η δημοπρασία του πίνακα του Απόστολου Νικολαΐδη, ο οποίος έχει φτάσει, αυτήν την ώρα, στα 500 ευρώ. Την ίδια ημέρα, θα σας ενημερώσουμε εκ νέου και για το ποσό που θα έχει συγκεντρωθεί έως εκείνη τη στιγμή στο λογαριασμό της καμπάνιας. Σύμφωνα με τη σημερινή ενημέρωση που έχουμε από το λογιστήριο του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού, δεν απέχουμε πολύ από το γραφτεί ο αριθμός “2” ως πρώτο ψηφίο στο ποσό!

Ευελπιστούμε να παρακινηθούν και επιφανείς Παναθηναϊκοί και να συνδράμουν στην προσπάθειά μας. Το ποσό που απαιτείται για να προχωρήσουμε σε όλες τις κινήσεις που έχουμε στοχεύσει δεν έχει καμία σχέση με τα ποσά που απαιτούνται στο ποδόσφαιρο ή το μπάσκετ. Π.χ., σε ορισμένα αθλήματα, 3.000 ή 4.000 ευρώ είναι αρκετά για να μετεγγραφεί ένας πρωταθλητής ή για να ιδρυθεί ακόμα και ένα νέο τμήμα!

Ολικό rebuilding: Αλλάζουν και 4 ξένοι του Παναθηναϊκού
Ολικό rebuilding: Αλλάζουν και 4 ξένοι του Παναθηναϊκού 2.029 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ζητάμε τη βοήθεια όσων μπορούν να τη δώσουν και είμαστε στη διάθεσή σας να σας δώσουμε περισσότερες πληροφορίες (προς το παρόν, για ευνόητους λόγους, σε inbox).

Τα στοιχεία του λογαριασμού είναι τα εξής (μην ξεχνάτε να μας ενημερώνετε με μήνυμα στη σελίδα όταν κάνετε οποιαδήποτε κατάθεση-θα υπάρξει μια συμβολική ανταπόδοση σε όλους!):

GR4601403440344002002002028 Alpha bank, Δικαιούχος: Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος. Αιτιολογία: 1908 – ονοματεπώνυμο.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.