Τη Δευτέρα 10 Αυγούστου, στις 23.59, θα λήξει η δημοπρασία του πίνακα του Απόστολου Νικολαΐδη, ο οποίος έχει φτάσει, αυτήν την ώρα, στα 500 ευρώ.

Η ανακοίνωση από το “Σύλλογος πιο μεγάλος”

Τη Δευτέρα 10 Αυγούστου, στις 23.59, θα λήξει η δημοπρασία του πίνακα του Απόστολου Νικολαΐδη, ο οποίος έχει φτάσει, αυτήν την ώρα, στα 500 ευρώ.
Την ίδια ημέρα, θα σας ενημερώσουμε εκ νέου και για το ποσό που θα έχει συγκεντρωθεί έως εκείνη τη στιγμή στο λογαριασμό της καμπάνιας. Σύμφωνα με τη σημερινή ενημέρωση που έχουμε από το λογιστήριο του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού, δεν απέχουμε πολύ από το γραφτεί ο αριθμός “2” ως πρώτο ψηφίο στο ποσό!

Ευελπιστούμε να παρακινηθούν και επιφανείς Παναθηναϊκοί και να συνδράμουν στην προσπάθειά μας. Το ποσό που απαιτείται για να προχωρήσουμε σε όλες τις κινήσεις που έχουμε στοχεύσει δεν έχει καμία σχέση με τα ποσά που απαιτούνται στο ποδόσφαιρο ή το μπάσκετ. Π.χ., σε ορισμένα αθλήματα, 3.000 ή 4.000 ευρώ είναι αρκετά για να μετεγγραφεί ένας πρωταθλητής ή για να ιδρυθεί ακόμα και ένα νέο τμήμα!

Ζητάμε τη βοήθεια όσων μπορούν να τη δώσουν και είμαστε στη διάθεσή σας να σας δώσουμε περισσότερες πληροφορίες (προς το παρόν, για ευνόητους λόγους, σε inbox).

Τα στοιχεία του λογαριασμού είναι τα εξής (μην ξεχνάτε να μας ενημερώνετε με μήνυμα στη σελίδα όταν κάνετε οποιαδήποτε κατάθεση-θα υπάρξει μια συμβολική ανταπόδοση σε όλους!):

GR4601403440344002002002028 Alpha bank, Δικαιούχος: Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος. Αιτιολογία: 1908 – ονοματεπώνυμο.

➡️ Γράψε το σχόλιο σου